iOS 8.4.1 برای تمام ابزارهای تحت پوشش ارائه شد

جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲
مطالعه 1 دقیقه
روز گذشته اپل نسخه‌ی 8.4.1 از سیستم‌عامل iOS را برای تمام آیفون‌ها، آیپدها و آیپادهایی که از iOS 8 پشتیبانی می‌کنند، ارائه کرد. در این نسخه از سیستم‌عامل موبایلِ اپل، تمرکز بر روی رفع حفره‌های امنیتی و مشکلات گزارش شده، بوده است.
تبلیغات

اپل سیستم‌عامل iOS 8.4.1 را برای گوشی‌ها و تبلت‌های تحت پوشش iOS 8.4 ارائه کرد. تغییرات ایجاد شده در نسخه‌ی 8.4.1 به بزرگی و وسعت آنچه در نسخه‌ی 8.4 شاهدش بودیم نیست و بیشتر بر روی رفع مشکلات نسخه‌ی قبلی تمرکز شده است.

اپل در نسخه‌ی ۸.۴ از iOS پشتیبای از سرویس جدید Apple Music را افزود اما در نسخه‌ی ۸.۴.۱ تمرکز بر روی رفع مشکلات گزارش شده در باره‌ی این سرویس و همچنین بهبود عملکرد سیستم بوده است. به این ترتیب تغییرات ایجاد شده در نسخه‌ی جدید iOS به سادگی قابل مشاهده نیستند و احتمالا تنها کاربرانی که از سرویس اپل موزیک استفاده می‌کنند متوجه‌ی آن‌ها خواهند شد.

از جمله مشکلاتی که در این نسخه رفع شده‌اند می‌توان به حل مشکل فعال نشدن کتابخانه‌ موزیک‌های iCloud، عدم نمایش دکمه‌ی اضافه کردن موزیک‌ها در شرایط خاص و چند مورد دیگر که همگی مربوط به استریم موسیقی در اپل موزیک هستند، اشاره کرد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات