بررسی تلفن هوشمند Xperia C سونی

شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۰
مطالعه 19 دقیقه
برای معرفی و بررسی کامل Xperia ZC یکی از 5 اینچی‌های ارزان قیمت سونی همراه شوید.
تبلیغات

تلفن‌های بزرگ 5 اینچی یکی از محبوبترین‌ بازارهای این روزهای دنیای موبایل را به خود اختصاص داده‌اند. تلفن‌های هوشمندی با امکانات خارق‌العاده ولی قیمت‌های نسبتا بالا! اما چند درصد از افراد از پس هزینه این گجت‌های بزرگ برمی‌آیند؟ بدون شک نه چندان! اینجاست که بعضی شرکت‌ها همچون سونی، بازارهای آسیایی و خاورمیانه را با محصولات میان‌رده‌، ولی همان صفحه نمایش 5 اینچی دوست داشتنی  آشنا می‌کند. با ما برای معرفی و بررسی کامل یکی از همین 5 اینچی‌های ارزان قیمت سونی همراه شوید.

کاهش و تبدیل یک محصول لوکس به یک محصول متوسط همچون تیغ دولبه‌ای است که شرکت‌ها کاربران با بودجه‌ی اندک را وادار می‌کند بر روی آن راه بروند. از طرفی کاربران با بودجه اندک به راحتی و با قیمت کمتر می‌توانند از مزیت‌های تلفن هوشمند با امکانات ویژه شبیه به محصولات گران قیمت بهره ببرند البته شرکت سازنده نیز به ناچار برای کاهش قیمت محصول مجبور به کاهش کیفیت برخی از قطعات دستگاه خواهد بود. اما خوب این بازار هم برای خود طرفداران زیادی دارد که با کمک محصولاتی با کیفیت متوسط یا خوب، می‌تواند کاربران را از خرید محصول راضی نماید. سونی هم که به تازگی به جمع این بازار پیوسته است، در اولین قدم، شانس خود را با گوشی سونی Xperia C، تلفن‌هوشمندی با صفحه نمایش 5 اینچی آزموده است.  

تلفنی که نه می‌توان از صفحه نمایش و اندازه 5 اینچی آن با این قیمت استثنایی دل کند، نه می‌توان برخی از نقاط ضعف آن را چشم پوشی کرد. با ما در این بررسی همراه شوید تا نقاط ضعف و قوت اولین محصول سونی با صفحه نمایش بزرگ در بازار میان‌رده‌ها را بازگو نماییم.

کپی لینک

طراحی

هنگامی که برای اولین بار جعبه مستطیلی و باریک Xperia  C را باز می‌کنید، با یک شارژر، هدفون، یک هندزفری و کابل USB روبرو می‌گردید. سپس نوبت به اصل محتویات این جعبه، یعنی تلفن هوشمند 153 گرمی و 5 اینچی Xperia C می‌رسد که در این مطلب قصد بررسی آن را از زوایای متفاوت داریم.

یکی از نکاتی که شاید بتوان اولین نمونه آن را در محصولات سامسونگ جستجو کرد، استفاده از یک طراحی ثابت و خاص برای تمامی‌ اعضای خانواده آن برند است. حال می‌خواهد این محصول متعلق به بازار میان رده‌ها یا یک پرچمدار باشد! طراحی بدون تغییر طرفدران و منتقدین خاص خود را دارد که هر گروه، با منطق خود این موضوع را بررسی می‌کند. از طرفی با توجه به یکدست شدن طراحی مدل‌ها، دیگر پایین رده بودن یا میان‌رده بودن محصول توی ذوق نمی‌زند و کاربر احساس استفاده از یک محصول ارزان قیمت را فراموش می‌کند.

از طرف دیگر، ویژگی‌های اختصاصی که یک محصول پرچمدار  برند در ظاهر خود دارد، رنگ می‌بازد و آن حس استفاده از یک محصول گران قیمت اندک اندک فراموش می‌شود. با همه این صحبت‌ها، سونی سیاست خود را به استفاده از یک طراحی ثابت، که سنگ بنای آن را به کمک Xperia Z چیده و به دنیا معرفی نموده است، روی آورده و تا به اینجا اکثریت محصولات این شرکت با ظاهری مشابه در ویترین فروشگاه‌ها خودنمایی می‌کنند.

xperia C

Xperia C به لحاظ ظاهری تلفن زیبایی است. ابعاد آن با اندازه 141.5 در 74.2 به اندازه‌ای بزرگ است که حس دست گرفتن یک کالای لوکس بیشتر انتقال می‌یابد تا یک تلفن هوشمند میان رده! البته اگر حاشیه صفحه نمایش اندکی باریک‌تر بود، زیبایی آن بیشتر به چشم می‌آمد. در قسمت جلویی، لوگوی سونی به همراه میکروفون در پایین و همچنین بلندگو در بالا با رنگ طوسی به همراه لوگوی سونی خودنمایی می‌کنند. در قسمت عقب، با یک دوربین 8 مگاپیکسلی روبرو هستید که در کنار آن یک فلاش LED‌ وظیفه روشن کردن فضا برای عکس‌برداری در محیط‌های کم‌نور را دارد.

جنس بدنه تلفن از پلاستیک مات و نسبتا با کیفیت و مقاومی ساخته شده است. در وسط بدنه پشتی، لوگوی سونی و در پایین نیز لوگوی اکسپریا و خروجی بلندگوی بعدی دیده می‌شود. در سمت راست، هر دکمه فیزیکی که فکرش را بکنید جاسازی شده است. از دکمه‌ پاور تا دکمه شاتر دوربین با تغییرات و بهبودهایی که پیدا نموده، در مقایسه با تلفن‌های قبلی سونی عملکرد بهتری دارد. در همین لبه دکمه‌های کاهش و افزایش حجم صدا نیز مشاهده می‌شوند. از  لحاظ شخصی چینش دکمه‌ها در طراحی محصولات هوشمند سونی، احساس راحت‌تری در هنگام استفاده برای من به ارمغان می‌آورد. در سمت چپ پورت USB و در بالا نیز جک هدفون 3.5 میلی‌متری برای اتصال هندزفری به تلفن‌هوشمندتان گنجانده شده است.

دور تا دور Xperia C را نواری فلزی احاطه کرده که به همراه پوشش بلندگوها، تنها بخش‌های فلزی دستگاه محسوب می‌گردند. در قسمت روبرویی، صفحه شیشه‌ای با بدنه پلاستیکی در هم ترکیب شده‌اند. بدنه پلاستیکی که در جلو با ضخامت اندک دیده می‌شود ولی با کمک سطح شیشه‌ای، حاشیه‌های ضخیمی در اطراف صفحه نمایش ایجاد کرده‌اند، بدنه اکسپریا C همچون تلفن هوشمند Xperia ZR به صورت یکپارچه به قسمت عقبی تلفن متصل شده است. این طراحی یکپارچه بدنه علاوه بر زیبایی، سبب شده که در حین نگاه کردن به بدنه،  تشخیص اینکه که قاب پشتی قابل جداسازی است، غیر ممکن شود. اما به هر ترتیب، با اندکی جابجا کردن انگشتانتان، می‌توانید قاب پشتی را جدا سازید تا با محتویات پنهان شده در زیر این  قاب پلاستیکی شامل دو درگاه سیم‌کارت، درگاه اتصال حافظه میکرو SD و باتری روبرو گردید.

Sony-Xperia-C-Review-046

 نکته دیگر در رابطه با بدنه، بازتاب نور سبز رنگ از بدنه پلاستیکی قسمت عقب، در هنگام قرار گرفتن در زیر نور مهتابی سفید بود. نکته‌ای که شاید تاثیر چندان منفی بر طراحی نگذارد،‌ اما به طور کلی کمی آزار دهنده است.

به لحاظ ارگونومی، قاب پشتی Xperia C با انحنای اندک خود،‌ سبب شده تا در دست گرفتن تلفن راحت باشد و امکان لیز خوردن آن به حداقل رسد. البته این موضوع زمانی که با یک دست می‌خواهید با تلفن  کار کنید صدق نمی‌کند. چرا که در این صورت لیزی جنس پلاستیک به کار رفته سبب می‌شود تلفن به سمت پایین لیز بخورد.

به علاوه چینش دکمه‌ها مشکل قابل توجهی برای کاربر ایجاد نمی‌کنند و به راحتی می‌توان به دکمه‌های فیزیکی دسترسی داشت. اما مهمترین نقطه ضعف این بخش، حس نه چندان جالبی است که بدنه پلاستیکی به کاربر انتقال می‌دهد. البته این موضوع با توجه به قیمت حدود 800 هزار تومانی این تلفن و بازاری که این محصول هدف گرفته است، کاملا قابل چشم پوشی است.

کپی لینک

مشخصات سخت افزاری Xperia C

  • سیستم-روی-یک-چیپ Mediatek MT6589 با 4 هسته 1.2 گیگاهرتز Cortex-A7، حافظه رم 1 گیگابایت و گرافیک PowerVR SGX544
  • صفحه نمایش 5  اینچ با رزولوشن 960 در 540 از نوع TFT LCD به همراه چگالی پیکسل 225 پیکسل بر اینچ
  • سیستم عامل اندروید 4.2.2 به همراه نسخه جدید از رابط کاربری سونی
  • دوربین 8 مگاپیکسل به همراه قابلیت تشخیص چهره، تثبیت عکس، فوکوس دلخواه، حالت پانوراما و HD
  • دوربین جلو VGA
  • حافظه ذخیره سازی 4گیگابایت به همراه درگاه microSD
  • باتری 2390 میلی آمپر ساعتی، قابل تعویض توسط کاربر
  • بلوتوث،  درگاه میکر و USB
  • ابعاد 141.5 در 74.2 در 8.9 میلی متر / وزن 153 گرم
  • دو سیم کارته
  • قیمت گوشی: حدود 800 هزار تومان
کپی لینک

 صفحه نمایش

صفحه نمایش‌ها، بخش اعظمی از لذت استفاده از  یک تلفن‌هوشمند را به خود اختصاص داده‌اند. اینجا همان‌جایی است که تولیدکنندگان بر روی آن سرمایه‌گذاری بسیاری می‌کنند و خود را برای نبرد با رقبا به تکنولوژی‌های تازه مجهز می‌سازند. اما در بازار میان رده‌ها این نبرد چگونه در جریان است؟ با توجه به مدل‌های ارائه شده در این بازار باید گفت که صفحه‌نمایش‌های غول پیکر در بازار میان‌رده‌ها، معمولا کیفیت  مطلوبی ندارد. این موضوع هم دلایل بسیاری از جمله کاهش قیمت نهایی و ... دارد.

بنابراین انتظار رویارویی با یک تلفن هوشمند با صفحه‌نمایش عالی نباشید. اگر به دنبال محصولی با صفحه نمایش عالی هستید، پس چندان به Xperia C دل نبندید، چرا که در بهترین حالت می‌توان صفحه نمایش Xperia C را متوسط دانست که البته  با توجه به قیمت و کارآیی آن در دیگر بخش‌ها، می‌تواند با دیده ارفاق چشم پوشی شود.

با این وجود صفحه نمایش Xperia C از نظر زاویه دید، هرچند عالی نیست اما مشکلی چندان ندارد و به مراتب بهتر از پرچمدار قبلی سونی یعنی Xperia Z عمل می‌کند. از نظر شدت روشنایی نور نیز هرچند این صفحه نمایش به مراتب ضعیف‌تر از تلفن‌های هوشمند رده بالاست اما با این وجود تصاویر در زیر نور آفتاب نیز قابل مشاهده هستند اما در این شرایط تصویر وضوح کم‌تری دارد. از طرف دیگر چگالی پیکسل‌‌ها، تنها 220 پیکسل بر هر اینچ می‌باشد که برای یک صفحه نمایش با سایز 5 اینچ، خود گویای کیفیت بالایی نیست. به هر حال نمی‌توان از یک تلفن 800 هزار تومانی انتظار صفحه نمایش 1080p با کیفیت تصویر مطلوب را داشت.

موتور پردازش تصویر در اکسپریا C به خوبی عمل می‌کند و رنگ‌ها را در این صفحه‌نمایش به شکل قابل قبولی نمایش می‌دهد و عملکرد آن در مقایسه با دیگر بخش های صفحه نمایش راضی کننده است. اما به رسم غالب محصولات سونی، زاویه دید صفحه نمایش TFT این محصول نیز در هنگام استفاده قابل توجه نیست و هنگام نگاه کردن به صفحه نمایش از زوایای دیگر، رنگ‌ها دچار تغییر می‌شوند. همچنین مات بودن صفحه نمایش سبب می‌شود تا در زیر نور آفتاب نتوانید محتویات چندانی را از آن مشاهده کنید.

نکته دیگری که در بخش صفحه نمایش باید به آن اشاره کنیم عدم وجود شیشه ضد خش مانند گوریلا گلس در این تلفن است. پس اگر اکسپریا C را خریداری کردید بهتر است یکی از محافظ‌های صفحه نمایش را بر روی آن قرار دهید تا در برابر خط و خش مقاوم‌تر شود.

کپی لینک

نرم افزار

اندروید 4.2.2 میزبان تلفن هوشمند شما در این عضو جدید خانواده سونی است. همچون تمامی محصولات سونی، رابط کاربری مخصوص این شرکت بر روی این نسخه نیز نصب شده است و همه چیز همان ظاهر همیشگی را با خود به همراه دارد. همانند تمامی اندرویدی‌ها، هفت صفحه‌ برای قرار دادن ویجت‌ها و ابزارهای دلخواه در اختیار دارید که با توجه به اندازه بزرگ صفحه نمایش، هر صفحه گنجایش بالایی برای میزبانی ویجت‌های جور واجور دارد. در بخش ویجت‌ها، ویجت اختصاصی و محبوب سونی، یعنی TOOLS همچنان قابل استفاده است تا بدین ترتیب به سریع‌ترین شکل ممکن بتوانید به تنظیمات اصلی و پرکاربرد تلفن‌هوشمندتان دسترسی داشته باشید.

همچنین با پایین کشیدن صفحه از بالا، بخش اعلانیه‌ها و میانبرهای تنظیمات دیده می‌شود که به کمک آن می‌توانید به تنظیمات اصلی استفاده کنید. البته نکته عجیب در این بخش آن است که دیگر نمی‌توانید به کمک این بخش نور صفحه نمایش را تنظیم کنید!

با نگاه داشتن دست بر روی صفحه‌های خانگی یا لمس سه نقطه عمودی در بخش منو، تنظیمات سریع برای شما به نمایش در می‌آید که به کمک آن می‌توانید ویجت‌های جدید را اضافه یا کم کنید. همچنین در این بخش می‌توانید از قالب‌ها و تصاویر پس زمینه اصلی سونی یا تصاویر دلخواه خوداستفاده نمایید. در کنار همه این‌ها، با لمس گزینه Apps لیستی از برنامه‌های موجود برایتان باز می‌شود تا به راحتی بتوانید آن را به هر صفحه خانگی که دوست دارید اضافه نمایید.

music

در بخش نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های اختصاصی، برنامه‌های خاص سونی همچنان با همان ظاهر و امکانات قبلی  دیده می‌شوند. از برنامه Walkman که سونی از آن برای استفاده اختصاصی برای پخش موزیک بهره می‌برد آغاز می‌کنیم. اپلیکیشن واکمن سونی، علاوه بر قابلیت‌های معمول پیشین که امکان جستجو شعر موزیک در ویکیپدیا را می‌داد، گزینه‌های دیگری  را همچون  Download Music  info قرار داده که به کمک آن می‌توان آلبو‌م‌آرت و اطلاعات اضافی به موزیک‌هایی که در تلفن هوشمندتان قرار دارد اضافه نمایید.

در حالت کلی بلندگوهای تلفن هوشمند کیفیت چندان بالا و دلپذیری ندارد و نمی‌توانید از آن انتظار بالایی داشت. البته با  انتخاب قابلیت +ClearAudio در بخش تنظیمات اندکی در صدای خروجی و شفافیت آن تغییر ایجاد می‌شود که در کل بخش موزیک را ارتقا می‌دهد. با این وجود اگر از هدفون استفاده کنید همه چیز دلچسب خواهد شد و صدای خروجی از کیفیت بالایی برخوردار می‌شود.

برنامه پخش فیلم Movies برای پخش ویدیوها و  Track ID برای اینکه متوجه شوید در حال پخش کدام موزیک از کدام خواننده، صرف نظر از اینکه  موزیک در تلویزیونتان پخش می‌شود یا تلفن هوشمندتان، مورد استفاده قرار می‌گیرد. TrackID شبیه به نرم‌افزارهای معروفی مثل Shazam کار می‌کند. به همراه این برنا‌مه‌‌ها، اپلیکیشن ویرایش فیلم‌ها و کلیپ‌ها، یعنی Movie Editor نیز قرار دارد که به کمک آن می‌توانید به سادگی ویدیوهای خانگی ساده را ویرایش و ایجاد کنید و خود را کارگردان یک ویدیوی خانگی ساده بدانید.

علاوه بر این موارد،  اپلیکیشن SocialLife نیز برای آن‌هایی که به خاطرات خود ارزش و اهمیت زیادی قائلند و دائما دوست دارند فعالیت‌هایشان در شبکه‌های اجتماعی را رصد کنند، توسط سونی نصب شده است. این اپلیکیشن با کمک شبکه‌های اجتماعی و خبرگزاری‌ها و منابع اینترنتی مهم، علاوه بر اینکه فعالیت‌های شما را رصد می‌کند تا بدین ترتیب از وقایع و اتفاقات زندگی مجازی خود، به صورت یکباره اطلاع داشته باشید، می‌تواند آخرین خبرهای تمامی سایت‌ها و خبرگزاری‌های مورد علاقه‌تان را نیز به صورت همزمان به نمایش بگذارد.

کپی لینک

دوربین

یکی دیگر از بخش‌هایی که در آن نمی‌توان از تلفن ارزان قیمت و میان رده سونی انتظار بالایی داشت، دوربین و کیفیت عکاسی است. دوربین 8 مگاپیکسلی Xperia C  با قابلیت فوکوس اتوماتیک و فلاش LED دوربین چندان بدی ندارد و در نور مناسب می‌توان با آن‌ عکس‌های قابل قبولی را به عنوان یادگاری گرفت. اما نمی‌توان از آن به عنوان یک جایگزین خوب و مناسب برای یک دوربین عکاسی یاد نمود.

در واقع، در صورتی که نور کافی داشته باشید و چندان حساسیت به خرج ندهید، عکس‌های شما در این محصول، چندان هم آزار دهنده نخواهند بود. به علاوه وجود تنظیمات بسیار از کنترل دریچه دیافراگم تا حالت روتوش تصاویر و امکان تغییر ISO در اپلیکیشن دوربین، سبب شده تا عکاسی با این تلفن به تجربه قابل قبولی تبدیل شود. اما به طور کلی نمی‌توان از دوربین یک تلفن هوشمند ارزان قیمت انتظار عکسبرداری و فیلمبرداری بهتری داشت. اکسپریا C قادر به ضبط ویدیو در رزولوشن 1080p است و همچون غالب اعضای خانواده اکسپریا می‌توانید در حین فیلمبرداری،‌ با دوربین جلو 2 مگاپیکسلی به صورت همزمان عکس نیز بگیرید.

تنها ایراد بزرگی که البته نمی‌توان آن را نادیده گرفت،‌ کیفیت نه چندان این مدل در ثبت جزئیات تصویر است. همچنین اگر عادت به دکمه شاتر دارید، خوشبختانه سونی این دکمه را در این محصول نیز در جایگاه خود حفظ کرده است تا بدین ترتیب با فشردن دکمه تا نیمه، عملیات فوکوس انجام گیرد و در صورت فشار کامل دکمه، فرآیند عکسبرداری شروع شود.

همانطور که در نمونه تصاویر نیز مشاهده می‌کنید، نویز حتی در تصاویری که در نور روز نیز گرفته می‌شود قابل مشاهده است.

کپی لینک

طول عمر باتری

یکی از مواردی که تلفن‌های رده پایین معمولا در آن ضعف دارند، طول عمر باتری است. اما اکسپریا C به شکل شگفت‌انگیزی در این زمینه بسیار خوب عمل می‌کند. این تلفن مجهز به یک باتری 2390 میلی آمپر ساعتی است که در آزمایش پخش ویدیو پشت سر هم با رزولوشن 720p و فرمت MKV و در شرایطی که شدت روشنایی صفحه نمایش روی ۵۰ درصد تنظیم شده و شبکه‌های بی‌سیم نیز خاموش شده بودند توانست ۱۲:۲۰ ساعت دوام بیاورد که زمان بسیار خوبی است. از آنجایی که این تلفن مجهز به پردازنده بسیار کم مصرف و البته کم توان Cortex A7 است، حتی در آزمایش وب گردی با شبکه وای-فای یا 3G نیز حدود ۱۱ ساعت دوام آورد که فوق العاده به نظر می‌رسد.

کپی لینک

قدرت و کارآیی

قبل از آنکه بخواهیم دیدگاهی در رابطه با قدرت و کارآیی این محصول ارائه کنیم،‌باید خاطر نشان کنیم که بخاطر فضای بسیار محدودی که به صورت پیش فرض در اختیارمان قرار داشت، امکان نصب بازی‌های متنوع و حجیم فراهم نشد. در واقع از حافظه داخلی 4 گیگابایتی تنها نزدیک به یک چهارم آن در اختیار شما قرار دارد تا بتوانید برنامه یا اپلکیشن‌هایتان را نصب کنید.

البته با اضافه کردن کارت حافظه خارجی می‌توانید خیال خود را از ذخیره موزیک‌ها و تصاویر خود آسوده نگاه دارید، اما برای نصب اپلیکیشن بر روی حافظه خارجی در اندروید، هنوز راه حلی رسمی وجود ندارد و راه‌حل‌های فعلی نیز غالبا به روت کردن دستگاه نیازمندند. بنابراین ما در بخش آزمایش دستگاه تنها به اجرای بازی Power Smash Challenge و شش بنچمارک همیشگی زومیت اکتفا نمودیم تا میزان نسبی قدرت و کارآیی عضو جدید خانواده اکسپریا مشخص شود.

اکسپریا C

با نصب و اجرای بازی Power Smash به مشکل بخصوصی برنخوردیم و مشخص شد که پردازنده مدیاتک و پردازشگر گرافیکی از خانواده Power VR این دستگاه به همراه رم یک گیگابایتی آن، توان پردازش و اجرای بازی‌های معمول را در بهترین حالت دارا هستند.

بعد از این،‌ سراغ عملکرد تلفن در مولتی تسکینگ یا چند وظیفگی رفتیم و در اینجا باید اشاره کنیم که عملکرد مطلوبی از Xperia C در هنگام اجرای چند پردازش همچون استفاده از چند برنامه که از لحاظ پردزاشی متفاوت بودند، چندان رضایت بخش نبود. البته برای استفاده‌های معمول و روزمره که در آن خبری از مولتی‌تسکینگ‌های پیچیده نباشد، می‌توانید به راحتی از تلفن هوشمندتان استفاده نمایید. در انتهای بررسی عملکرد این محصول، به سراغ بنچمارک‌ها رفتیم تا بدین ترتیب بتوانیم قضاوت بهتری از عملکرد این دستگاه و مقایسه با آن با محصولات مشابه داشته باشیم. نتایج بنچمارک‌ها در جدول زیر قابل مشاهده است.

تلفن / تبلت

AnTuTu

Linpack

Single / Multi

Quadrant

GLB 2.7

HD Egypt (FPS)

Vellamo

HTML 5 / Metal

CF Bench

Xperia C

13,757

38 / 148

3,950

-

1,553

13,278

 Nexus 5

 23,593

 660 / 346

9,179

 25

 2,085 / 1,206

 22,280

Galaxy Note 3

 32,108

 420 / 870

20,056

 26

 2,490

 24,250

LG G Pad 8.3

21,796

300 / 794

12,083

-

2,498 / 731

25,720

Padfone Infinity 2

35,609

381 / 722

22,352

25

2892 / 1191

32150

FonePad 7

19,548

102.0/216.5

 5,649

 -

1,857 / 623

6,549

Xperia M

9,120

 94.9/142.3

4254

 26

1780

8,765

LG G2

31,856

430.0 / 950.0

19,270

24

2,798

36,050

Xperia Z1

30,861

463.0/936.0

20,592

23

2,658

32,809

Xperia Z Ultra

29,750

405.0/864.0

18,530

23

3,005

32,021

Padfone Infinity

24,050

 310.0/670.1

12,125

 

 2,410

 24,890

Hyundai T10

15,803

54.0/155.0

4,020

 

1,750

12,061

Xperia Tablet Z

20,495

210/608

7,610

 

2,259

18,037

Galaxy S4 - Octa

26,151

781.0

12,396

 

2,062

18,730

LG Optimus G

18,214

220.6/604.8

7,024

 

2,012

14,130

Hyundai T7

14,826

 

3,870

 

1,491

11,937

Xperia Z

19,549

230/630

8,029

 

2,280

16,020

HTC One

23,931

301.59/694.2

12,289

 

2,399

25,390

Xperia TX

11,310

 

5,810

 

2,350

9,240

Padfone 2

22,092

611.0 Multi

7,950

 

2,490

18,185

Nexus 4

17,980

54.0 / 213.0

4,902

 

1,342

14,240

کپی لینک

جمع بندی

Xperia C

اکسپریا C یک میان رده کارآمد اما خوش قیمت است. این تلفن از ظاهر نسبتا مشابه پرچمدار سونی یعنی Xperia Z1 بهره می‌برد، اما از نظر کیفیت ساخت در سطح پایین‌تری قرار دارد و متقابلا قیمت ۸۰۰ هزار تومانی آن نیز به مراتب ارزان‌تر است.

اکسپریا C از نظر مشخصات سخت‌افزاری هیچ چیز خارق‌العاده‌ای ندارد به جز باتری که از نظر طول عمر نسبت به بسیاری از پرچمداران حال حاضر نیز وضعیت بهتری دارد و یک روز کاری را به راحتی دوام می‌آورد. به هر حال اگر قادر به خرید تلفن‌های پرچمدار گران قیمت نیستید و تمایل دارید تا یک تلفن ارزان ۵ اینچی را تهیه کنید، اکسپریا C می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب برای شما باشد. از طرفی این تلفن از دو سیم‌کارت پشتیبانی می‌کند که شاید در انتخاب شما تاثیر گذار باشد.

کپی لینک

نقاط قوت

  • طول عمر باتری بسیار خوب
  • طراحی قابل قبول به همراه کیفیت ساخت مناسب
  • دو سیم کارته با قابلیت اتصال کارت حافظه
کپی لینک

نقاط ضعف

  • صفحه نمایش نه چندان باکیفیت
  • حافظه ذخیره سازی داخلی محدود برای نصب اپلیکیشن‌ها

در تهیه این بررسی مسعود یوسف نژاد مشارکت کرد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات