پرش به محتوای اصلی

سونی پس از مدت‌ها یک آپدیت جدید برای گوشی Xperia 1 VIII منتشر کرد

مطالعه ۱ دقیقه
یک مرد جوان در حال عکاسی با گوشی در طبیعت

سونی انتشار به‌روزرسانی اندروید ۱۷ را برای گوشی پرچمدار اکسپریا ۱ مارک ۸ در اروپا آغاز کرد.

سونی فرایند انتشار به‌روزرسانی اندروید ۱۷ را برای پرچمدار اکسپریا ۱ مارک ۸، آغاز کرد. کاربرانی که پیش‌تر از نسخه‌ی پیش‌فرض اندروید ۱۶ استفاده می‌کردند، اکنون به ویژگی‌های نسل تازه دسترسی پیدا می‌کنند.

گزارش‌های کاربران در ردیت نشان می‌دهد که نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل با حجم ۱٫۲ گیگابایت و با شناسه‌ی 73.1.A.2.61 در دسترس قرار گرفته و انتشارش در کشورهای اروپایی کلید خورده است که به‌مرور به سایر مناطق جهان خواهد رسید.

Sony

فهرست تغییرات رسمی نشان می‌دهد که قابلیت حالت دسکتاپ اندروید ۱۷ همراه با بخش شخصی‌سازی بازطراحی‌شده برای تصاویر پس‌زمینه و سبک بصری در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

امکان تغییر شکل و ظاهر آیکون‌ها در کنار طرح‌های تازه ساعت روی صفحه‌ی قفل بخشی از تغییرات این به‌روزرسانی محسوب می‌شوند.

پنل تنظیمات سریع با ساختاری تازه همراه شده که امکان تغییر اندازه و چیدمان کاشی‌ها را فراهم می‌کند. بخش ضبط نمایشگر نیز ارتقا یافته است و امکان ضبط یک اپلیکیشن خاص همراه با صدای هم‌زمان میکروفون را مهیا می‌کند. دستیار هوش مصنوعی دوربین در حالت عکاسی اجازه ذخیره‌ی سه تنظیمات شخصی‌سازی‌شده را به کاربران می‌دهد.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم