به گفته‌ی مارک گرمن، نخستین آیفون تاشدنی اپل، با نام احتمالی آیفون اولترا قرار است با قیمت بیش از ۲ هزار دلار روانه بازار شود. یکی از مهم‌ترین مصالحه‌های اپل برای ساخت این گوشی باریک، ظاهراً حذف فیس آیدی و دوربین تله‌فوتو خواهد بود.

گرمن می‌گوید افرادی که نمونه‌ی اولیه دستگاه را دیده‌اند، از طراحی، لولا و دوام آن رضایت داشته‌اند؛ اما بخش دوربین می‌تواند برای برخی کاربران ناامیدکننده باشد.

آیفون اولتر هنگام بسته‌بودن نمایشگر ۵٫۵ اینچی و پس از بازشدن نمایشگری حدود ۷٫۸ اینچی خواهد داشت. نمایشگر داخلی نسبت تصویر نزدیک به ۴:۳ خواهد داشت و از نظر فرم بیشتر به یک آیپد مینی شباهت دارد. اپل همچنین روی کاهش محسوس چین‌خوردگی نمایشگر تمرکز کرده و ضخامت دستگاه در حالت بازشده احتمالاً به حدود ۴٫۵ میلی‌متر می‌رسد.

همین ضخامت کم ظاهراً دلیل اصلی برخی مصالحه‌های سخت‌افزاری است. گفته می‌شود فضای محدود داخل گوشی امکان استفاده از سیستم TrueDepth برای فیس آیدی را نمی‌دهد و اپل به‌جای آن از حسگر اثر انگشت تاچ آیدی در دکمه‌ی کناری استفاده خواهد کرد.

مجموعه‌دوربین پشتی احتمالاً تنها شامل دو دوربین ۴۸ مگاپیکسلی خواهد بود؛ یک دوربین اصلی و یک دوربین فوق‌عریض، بنابراین خبری از لنز تله‌فوتو نخواهد بود. از دیگر مشخصات شایعه‌شده می‌توان به تراشه‌ی A20 و مودم اختصاصی C2 اشاره کرد. آیفون اولترا احتمالا ۱۸ شهریور معرفی می‌شود.