سامسونگ استفاده از باتری‌های سیلیکون‌‌-کربن را در گوشی‌هایش شروع کرد

چهارشنبه 31 تیر 1405 - 16:57
مطالعه 2 دقیقه
نمای پشت گوشی تاشو گلکسی زد فولد ۸ اولترا با رنگ بنفش و دوربین‌های سه‌گانه
سامسونگ رسما تأیید کرد سری گلکسی زد فولد ۸ و زد فلیپ ۸ به باتری‌های سیلیکون-کربن مجهز شده‌اند، هرچند ظرفیت آن‌ها همچنان پایین‌تر از رقبا است.

سامسونگ استفاده از باتری‌های سیلیکون-کربن را در گوشی‌های تاشدنی جدید خود آغاز کرد. این فناوری نوین در گلکسی زد فولد ۸، زد فولد ۸ اولترا و گلکسی زد فلیپ ۸ به کار رفته است.

باتری‌های سیلیکون-کربن به دلیل چگالی انرژی بالاتر، امکان جای‌دادن ظرفیت بیشتر در ابعاد یکسان را فراهم می‌کنند و رقبایی مانند ریزر فولد یا آنر مجیک V6 با بهره‌گیری از همین فناوری از مرز ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعت عبور کرده‌اند.

با این حال، رویکرد سامسونگ محافظه‌کارانه‌تر است. گلکسی زد فولد ۸ باتری ۴۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی را در بدنه‌ای کوچک‌تر از نسل قبل جای داده که ظرفیتش ۴۴۰۰ میلی‌آمپرساعت بود. گلکسی زد فولد ۸ اولترا نیز با وجود باریک‌ترشدن، به باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده؛ دستیابی به این اعداد بدون فناوری سیلیکون-کربن احتمالا ممکن نبود.

سامسونگ به جای رقابت بر سر اعداد و ارقام، سه محور اصلی تمرکز خود را عملکرد، طول عمر و ایمنی اعلام کرد. با توجه به سابقه‌ی حساسیت‌ها در زمینه‌ی ایمنی باتری، تأکید بر این بخش قابل درک است. سامسونگ همچنین سرعت شارژ سیمی را در هر دو مدل فولد ۸ و فولد ۸ اولترا به ۴۵ وات و شارژ بی‌سیم را به ۲۰ وات ارتقا داد.

سخنگوی سامسونگ می‌گوید: «ما بر سه رکن عملکرد، طول عمر و ایمنی متمرکز شده‌ایم. باتری‌های سیلیکون-کربن بدون شک مسیر آینده هستند، اما مدت زیادی از عمر این فناوری نمی‌گذرد و هنوز زوایایی وجود دارد که باید اصلاح شوند.»

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم