یک گوشی اقتصادی دیگر سامسونگ هم به One UI 8.5 آپدیت شد

جمعه 22 خرداد 1405 - 11:48
مطالعه 1 دقیقه
منوی برنامه‌های گلکسی A15
سامسونگ پس از انتشار نسخه‌ی پایدار برای سری A و M، رابط کاربری One UI 8.5 را برای گلکسی F15 منتشر کرد.
تبلیغات

سامسونگ روند انتشار One UI 8.5 را برای گوشی‌های هوشمند خود سرعت بخشیده است. پس از انتشار این نسخه برای گلکسی A15 و M15، اکنون نوبت به گلکسی F15 رسیده است.

به گزارش یکی از کاربران در ایکس، هند نخستین دریافت‌کننده‌ی این به‌روزرسانی است. حجم آپدیت به حدود ۲٫۵ گیگابایت می‌رسد و با فریم‌ور E156BXXUADZE7 در دسترس قرار دارد.

آپدیت One UI 8.5 علاوه‌بر تغییرات ظاهری، پچ امنیتی اردیبهشت‌ماه را به‌همراه دارد. این بسته‌ی امنیتی ۳۶ آسیب پذیری موجود در نسخه‌ی قبلی سیستم‌عامل را برطرف می‌کند.

رابط کاربری One UI 8.5 ویژگی‌های بصری و کاربردی متعددی را به گلکسی F15 می‌افزاید. المان‌های رابط کاربری اکنون از افکت شفاف و مات بهره می‌برند.

طراحی شناور برای نوارهای پایین در اپ‌های مختلف، قابلیت پست صوتی مستقیم و ضبط بخشی از صفحه‌نمایش از دیگر تغییرات مهم است. پشتیبانی از ایردراپ اپل نیز در این نسخه وجود دارد.

نظرات