گوشی بعدی آنر باتری غول‌پیکر ۱۱٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی خواهد داشت

پنج‌شنبه 27 فروردین 1405 - 23:00
مطالعه 1 دقیقه
لوگو آنر در پشت آنر X8
آنر احتمالا گوشی جدیدی با باتری غول‌پیکر ۱۱ هزار میلی‌آمپرساعتی می‌سازد.
تبلیغات

آنر با معرفی Win و Win RT نخستین گوشی‌هایی را روانه‌ی بازار کرد که به باتری ۱۰ هزار میلی‌آمپرساعتی مجهز بودند. حالا گزارش تازه‌ای نشان می‌دهد برند چینی در حال توسعه‌ی باتری بزرگ‌تری برای محصولات آینده‌اش است.

به ادعای یک افشاگر چینی، آنر تولید آزمایشی باتری جدیدی با ظرفیت اسمی ۱۰,۶۹۰ میلی‌آمپرساعت را آغاز کرده است. گفته می‌شود ظرفیت واقعی این باتری به حدود ۱۱,۰۰۰ میلی‌آمپرساعت یا حتی بیشتر می‌رسد.

جزئیاتی درباره‌ی دستگاه میزبان این باتری منتشر نشده، اما احتمال دارد در نسل بعدی پاور ۲ شاهد استفاده از آن باشیم. مدل فعلی از باتری سیلیکون‌کربن ۱۰,۰۸۰ میلی‌آمپرساعتی استفاده می‌کند که طبق ادعاها بیش از ۲۰ ساعت پخش ویدیو دوام می‌آورد و از شارژ سیمی ۸۰ وات و شارژ معکوس سیمی ۲۷ وات پشتیبانی می‌کند.

شایعات به عرضه‌ی گوشی آنر X80 با باتری ۱۰ هزار میلی‌آمپرساعتی اشاره دارند؛ موضوعی که نشان می‌دهد تمرکز آنر روی افزایش ظرفیت باتری در محصولات آینده ادامه خواهد داشت.

نظرات