ترامپ موبایل با فتوشاپ ناشیانه گوشی شرکت‌های دیگر را تبلیغ می‌کند

جمعه 31 مرداد 1404 - 10:20
مطالعه 1 دقیقه
گوشی T1 Phone 8002 در رنگ طلایی
گزارشی جدید نشان می‌دهد، برند ترامپ موبایل با کپی و ویرایش ناشیانه، گوشی برندهای دیگر را تبلیغ می‌کند.
تبلیغات

پروژه‌ی Trump Mobile برای گوشی T1 بیشتر به یک نمایش مبهم و پر از تناقض شباهت داشت. در ابتدا اعلام شد این گوشی در ایالات متحده ساخته خواهد شد؛ اما چنین ادعایی بعید به نظر می‌رسید.

کمی بعد، عبارت «ساخت آمریکا» بی‌سروصدا از وب‌سایت رسمی Trump Mobile حذف شد. تازه‌ترین موردی که توجه رسانه‌ها را جلب کرده، این است که خود گوشی اصلاً وجود خارجی ندارد.

وب‌سایت AppleInsider گزارش می‌دهد که تمام تصاویر تبلیغاتی T1، در واقع گوشی‌های مختلفی هستند که با فتوشاپ به رنگ طلایی تغییر داده شده‌اند.

در وب‌سایت رسمی، عکسی دیده می‌شود که ظاهراً یک Revvl 7 Pro 5G است و تنها با ویرایش در فتوشاپ به‌عنوان T1 معرفی شده. در یک آگهی اینستاگرامی، همان شگرد روی تصویری از آیفون ۱۶ پرو مکس تکرار شده و نام برند روی آن قرار گرفته است.

سومین تصویر عجیب همین هفته در ایکس منتشر شد؛ جایی که یک گلکسی S25 اولترا داخل قاب محافظی از برند Spigen قرار دارد. لوگو شرکت کره‌ای Spigen در پس‌زمینه‌ی رندر و پرچم آمریکا به‌وضوح قابل مشاهده است.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات