بهبود شارژدهی پرچمداران اندرویدی بهلطف اسنپدراگون ۸ الیت در تستهای اولیه
پردازندهی پرقدرت و توانمند اسنپدراگون ۸ الیت یکیاز قدرتمندترین پردازندههای حال حاضر در گوشیهای موبایل است. اما تستهای جدید نشان میدهند که ظاهراً تواناییهای این پردازنده تنها محدود به قدرت زیادش نیست و تاثیر چشمگیری در شارژدهی گوشی موبایل نیز دارد.
با معرفی گوشیهایی مانند راگ فون ۹ ایسوس، بحث تأثیرگذاری اسنپدراگون ۸ الیت روی شارژدهی گوشی موبایل داغ شده است. یوتیوبری با نام Dave2D به بررسی جنبههای مختلف استفاده از این پردازنده روی گوشیهایی از جمله ایسوس راگ ۹ پرو و وان پلاس ۱۳ میپردازد.
با اینکه گوشی ایسوس با باتری ۵٬۸۰۰ میلیآمپرساعتی و گوشی وان پلاس با باتری ۶٬۰۰۰ میلیآمپرساعتی، ظرفیت باتری بیشتری از نسل پیشین خود دارند، اما ظاهراً میزان افزایش شارژدهی به مسئلهای فراتر از افزایش ظرفیت باتری مربوط میشود.
باتری راگ فون ۹ پرو تنها ۵٫۴ درصد بزرگتر از نسل پیشین خود با باتری ۵٬۵۰۰ میلیآمپرساعتی است. اما با بررسی عملکرد باتری در تست PCMark متوجه میشویم شارژدهی این گوشی از عدد ۱۱ ساعت به نزدیک ۱۴٫۵ ساعت ارتقا پیدا کرده که نشان از افزایش ۳۰ درصدی در عملکرد دارد.
باتری وان پلاس ۱۳ نیز نسبتبه وان پلاس ۱۲ تنها ۱۱ درصد افزایش اندازه داشته درحالیکه میزان شارژدهی با افزایشی ۴۲ درصدی از ۱۲٫۲ ساعت به ۱۷٫۵ ساعت ارتقا یافته است. کوالکام ادعا میکند که اسنپدراگون ۸ الیت تا ۲۷ درصد عملکرد بهینهتری در مصرف انرژی دارد.
با اینکه گوشی وان پلاس مدل وان پلاس ۱۳ مورد بررسی در تست باتری، نسخهی مخصوص بازار چین بود، اما درهرصورت شاهد افزایش بینظیری در میزان شارژدهی این گوشی هستیم. بیشک اسنپدراگون ۸ الیت نقش پررنگی در این دستاورد دارد.
با اینکه بنچمارکها هیچگاه بازتابدهندهی کامل استفاده از گوشی موبایل در شرایط واقعی نیستند، اما افزایش چشمگیر شارژدهی با استفاده از اسنپدراگون ۸ الیت در استفادهی روزمره نیز قابل لمس خواهد بود.
وانپلاس ۱۳ و گوشی ایسوس مدل راگ فون ۹ از اولین گوشیهای مجهز به اسنپدراگون ۸ الیت هستند و انتظار داریم در ادامه گوشیهایی مانند گلکسی S25 نیز با این پردازندهی قدرتمند و بهینه وارد بازار شوند.