D1-kifpool

اپل در حال رایزنی با سامسونگ برای کاهش قیمت پنل اولد آیفون‌

جمعه 24 فروردین 1397 - 05:00
مطالعه 2 دقیقه
اپل برای نسل آتی آیفون‌ که از پنل اولد استفاده می‌کنند، انتظار قیمت پایین‌تری از سامسونگ را دارد.
تبلیغات
D4-mcid4

سامسونگ تنها تأمین‌کننده پنل‌ اولد برای آیفون ۱۰ بود؛ از این‌ رو انتظار می‌رود امسال نیز به مانند سال گذشته، اپل این غول کره‌ای را برای تأمین‌ پنل‌ آیفون در نظر بگیرد. بر طبق گمانه‌زنی‌ها، سامسونگ از تأمین پنل‌ آیفون در سال ۲۰۱۸، درآمد ۲۲ میلیارد دلاری  کسب خواهد کرد. حال به‌ نظر می‌رسد که قیمتِ پنل‌ اولد برای آیفون‌های امسال، با اندکی کاهش همراه خواهد بود.

با وجود رضایت اولیه کاربران از آیفون ۱۰، کاهش تقاضای بازار برای این دستگاه در ماه‌های جاری، کوپرتینویی‌ها را مجبور به کاهش سفارشات خود کرده است؛ اما نکته‌ای که این ماجرا را برای سامسونگ سخت می‌کند، عدم تمایل تولیدکننده‌های چینی به پنل‌ اولد پس از عرضه‌ی آیفون ۱۰ است؛ همین امر منجر به تولید بیش‌ از ظرفیت توسط سامسونگ شده است.

انتظار می‌رود که امسال، ۲۰۰ میلیون پنل اولد توسط سامسونگ تولید شود که از این مقدار، تنها ۱۰۰ میلیون به اپل اختصاص دارد؛ این رقم، دقیقاً دو برابر تعدادی است که سامسونگ برای آیفون سال گذشته، پنل اولد تأمین کرد. خوب است بدانید که تنها ۷۵ میلیون واحد به آیفون‌های جدید اختصاص دارد و مابقی، به آیفون ۱۰ تخصیص داده می‌شود.

سامسونگ تولید این پنل‌ها را از ماه آینده آغاز می‌کند و تا پیش از ماه ژوئن، به تولید ۲ تا ۳ میلیون عدد بسنده خواهد کرد.

بر اساس گزارش‌های محلی، اپل و سامسونگ بر سرِ قیمت پنل‌ اولد مذاکره می‌کنند؛ از این رو، انتظار می‌رود که قیمت پنل‌های امسال نسبت به پارسال، اندکی کاهش یابد. ماه گذشته، مدیرعامل بخش سامسونگ دیسپلی ملاقاتی با مدیران اجرایی اپل انجام داد؛ اما به هیچگونه توافقی بر سرِ قیمت نرسیدند.

تاکنون هیچگونه بیانیه‌ی رسمی‌ای درباره‌ی قیمت پنل‌ اولد توسط اپل منتشر نشده؛ اما براساس گزارشات، این رقم بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود. این قیمت، یک‌سومِ قیمت تمام‌شده‌ی تولید آیفون ۱۰ است. آن‌طور که از شواهد برمی‌آید، اپل خواستار پرداخت ۱۰۰ میلیون دلار برای پنل‌های امسال است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟

داغ‌ترین مطالب روز
خرچنگ رباتیک
دانشمندان خرچنگی رباتیک را در فصل جفت‌گیری به طبیعت بردند؛ اما نرها به او رحم نکردند

آشکارشدن ماهیت واقعی خرچنگ رباتیک به‌کاررفته برای انجام مجموعه‌ای از آزمایش‌ها در پرتغال برای خرچنگ‌های واقعی، سرنوشت تلخی را برای او رقم زد.

61
1 روز قبل
تصویری از روبه‌روی پنل جلویی ویوو X200 پرو
نه اپل، نه سامسونگ و نه حتی شیائومی؛ دومین بازار موبایل دنیا در سلطه چه شرکتی است؟

دومین بازار بزرگ موبایل در دنیا، نه تحت سلطه‌ی اپل و سامسونگ و است و نه حتی شیائومی.

50
حدود 23 ساعت قبل
پیدا کردن آهنگ با صدا
پیدا کردن آهنگ با صدا: بهترین سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها برای یافتن آهنگ

اگر آهنگ جذابی شنیده‌اید و می‌خواهید آن را شناسایی کنید، می‌توانید بهترین برنامه های تشخیص آهنگ را امتحان کنید تا موزیک مدنظرتان را پیدا کنید.

20
2 روز قبل
تمدید مسابقه زوبین رو تجربه کن
زوبین رو تجربه کن، برنده خوش‌شانس آیفون ۱۶ باش

زوبین به تازگی متولد شده است. ما می‌خواهیم عده‌ی بیش‌تری آن را تجربه کنند و به ما برای بهبود آن کمک کنند.

362
حدود 1 ساعت قبل
بهترین فن خنک‌کننده گوشی بازار ایران
بهترین فن خنک کننده گوشی [تابستان ۱۴۰۴]

برای ثابت‌ و روان نگه‌داشتن عملکرد بازی، به فن‌های خنک‌کننده‌ نیاز خواهید داشت. در این مقاله با بهترین فن‌های خنک‌کننده‌ی موجود در بازار آشنا ...

34
1 روز قبل
مراسم افتتاح سوپرمارکت حضوری دیجی‌کالا با حضور مردم
افتتاح نخستین سوپرمارکت حضوری دیجی‌کالا در تهران

اولین سوپرمارکت حضوری دیجی‌کالا با شعار «تازگی، نزدیک‌تر از همیشه» در شهر تهران افتتاح شد.

85
1 روز قبل
نمای عقب خودرو ۲۰۷ صندوق‌دار از زاویه‌ی بالا
پژو ۲۰۷ صندوق‌دار جدید با مصرف سوخت کمتر برمی‌گردد

پژو ۲۰۷ صندوق‌دار پس از حدود پنج سال با مجموعه‌ای از تغییرات به خط تولید ایران‌خودرو برمی‌گردد.

84
2 روز قبل

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات