IFA 2011: سونی گوشی جدید XPERIA ARC S را معرفی می کند.
امروز سونی در نمایشگاه IFA برلین مدل جدید گوشی سونی اریکسون XPERIA را با نام XPERIA ARC S به نمایش گذاشت. ARC S دارای پردازنده قوی تری نسبت به مدل ARC بوده و ویژگی های جذابتری دارد. علاوه بر این ARC S قابلیت عکاسی دو بعدی و سه بعدی پانوراما نیز دارد. در ادامه مشخصات کامل این گوشی قدرتمند را مشاهده می کنید.
تبلیغات
XPERIA ARC S دارای پردازنده 1.4GHz Snapdragon MSM8255 ، دوربین 8.1 مگاپیکسل با سنسور تصویر Exmor R و قابلیت عکاسی دو بعدی و سه بعدی پانوراما است. صفحه نمایش 4.2 اینچی ARC S دارای رزولوشن 854x480 بوده و مجهز به موتور پردازش BRAVIA Engine است.
سونی اعلام کرده این گوشی به دلیل داشتن پردازنده قوی تر نسبت به مدل Xperia ARC حدودا 4 برابر سریع تر از این مدل قدیمی می باشد.
XPERIA ARC S مجهز به جدید ترین نسخه اندروید موبایل یعنی ورژن 2.3.4 است و در ماه اکتبر در 5 رنگ به بازار عرضه خواهد شد.
منبع: En.akihabaranews
داغترین مطالب روز