
بالاخره آنچه انتظارش را می کشیدیم به حقیقت می پیوندد: مشاهده تصاویر سه بعدی بدون عینک. شارپ تصمیم گرفته است برای دوستداران ژاپنی Android تکنولوژی سه بعدی را کامل کند.
شارپ Galapagos مدل های 003SH و 005SH را عرصه خواهد کرد. تفاوت این گوشی ها با سایر گوشی ها در این است که شما می توانید توسط آنها تصاویر سه بعدی را بدون نیاز به عینک مخصوص سه بعدی، مشاهده کنید. البته به شرطی که سیستم عامل موبایل شما Android باشد.
توسط شبکه ژاپنی Softbank گوشی های TouchScreen نامبرده بفروش خواهد رسید. یک پردازنده 1GHz برای هر دو مدل بکاربرده شده است. نمایشگر 3.8 اینچی گوشی های 003SH و 005SH قابلیت پخش تصاویر سه بعدی را دارند. همچنین وضوح تصویر نمایشگر آنها نیز 800x400 پیکسل است. گوشی 003SH با دوربین ها 9.6 مگاپیکسل ارائه می شود ولی 005SH با دوربین 8 مگاپیکسل ارائه خواهد شد. با این دوربین ها می توانید فیلم های 720P بگیرید.این گوشی ها در دسامبر و فبریه به بازار خواهند آمد.
منبع: Engadget
قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در بخش دیدگاههای زومیت
لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهدهی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاحدید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
در صورت مشاهدهی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آنها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.