پرش به محتوای اصلی

آموزش ارسال موقعیت مکانی از طریق گوگل مپ

مطالعه ۳ دقیقه

با قابلیت اشتراک‌گذاری لوکیشن گوگل مپ به‌راحتی می‌توانید موقعیت خود را با دوستان و آشنایان به اشتراک بگذارید. در این مطلب دو روش اشتراک‌گذاری موقعیت در گوگل مپ را آموزش می‌دهیم.

یکی از ویژگی‌های کاربردی Google Maps قابلیت به اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی یا لوکیشن است. با این ویژگی می‌توانید موقعیت دقیق خود را به اطلاع دوستان و آشنایان برسانید. در گوگل مپ به دو روش مختلف می‌توانید موقعیت مکانی خود را به اشتراک بگذارید. روش اول موقعیت مکانی ثابت است و روش دوم موقعیت مکانی زنده که امکان تعیین زمان اشتراک‌گذاری را به کاربران می‌دهد. در ادامه مطلب با زومیت همراه باشید.

ارسال موقعیت مکانی ثابت

  • اپلیکیشن گوگل مپ را اجرا کنید.
  • انگشت خود را روی محلی که قصد دارید آن را به اشتراک بگذارید نگه دارید. با این کار یک پین قرمز روی محل مورد نظر ایجاد خواهد شد.
  • از پایین اپلیکیشن، گزینه‌ی share را انتخاب کنید.
دفتر زومیت در گوگل مپ
  • در صفحه بازشده می‌توانید لوکیشن مورد نظر را ازطریق برنامه‌های پیام‌رسان یا ایمیل برای دوستان خود ارسال کنید.
اشتراک گذاری موقعیت در گوگل مپ

به همین سادگی می‌توانید لوکیشن دقیق خود را برای دیگران ارسال کنید.

ارسال لوکیشن در واتساپ

ارسال لوکیشن در گوگل مپ به‌صورت زنده

  • گوگل مپ را باز کنید.
  • منوی همبرگری را (سه خط روی هم) از سمت چپ بالا باز کنید.
  • گزینه‌ی Location sharing را انتخاب کنید.
لوکیشن شیرینگ در گوگل مپ
  • در صفحه بازشده، Share location را انتخاب کنید.
  • اگر دسترسی به لوکیشن روی گوشی شما خاموش باشد، از شما اجازه دسترسی می‌‎خواهد. بعد از نمایش پیغام access to your contacts، گزینه‌ی Allow را انتخاب کنید.
  • حالا مدت‌زمانی که تصمیم دارید لوکیشن خود را به اشتراک بگذارید انتخاب کنید. اگر می‌خواهید مدت‌زمان بیشتری این کار را انجام بدهید، گزینه‌ی Until you turn this off را انتخاب کنید.
به اشتراک گذاری لوکیشن
  • حالا مخاطبی که می‌خواهید لوکیشن شما با او به اشتراک گذاشته شود، انتخاب کنید. اگر مخاطب در لیست شما نبود، می‌توانید لینک را ازطریق یکی از برنامه‌های پیام‌رسان ارسال کنید.
  • گزینه Share را برای شروع اشتراک‌گذاری بزنید.
  • پیامی در پایین صفحه‌نمایش داده می‌شود که نشان می‌دهد موقعیت مکانی شما با مخاطبی که انتخاب کرده‌اید به اشتراک گذاشته شده است.
  • برای توقف اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی خود، تنها کاری که باید انجام دهید این است که منوی پایین صفحه را انتخاب و اشتراک‌گذاری لوکیشن را Stop کنید.
توقف اشتراک گذاری لوکیشن در گوگل مپ

نظر شما در مورد قابلیت به اشتراک‌گذاری لوکیشن در گوگل مپ چیست و آیا تا به حال از این روش استفاده کرده‌اید؟

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم