پرش به محتوای اصلی

شعبه دانشگاه تهران در عراق با ۱۴ رشته تحصیلی آغاز به کار می‌کند

مطالعه ۱ دقیقه
سازه بتنی و معماری خاص دروازه ورودی دانشگاه تهران

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تصویب راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در دولت عراق خبر داد.

حسین سیمایی صراف در حاشیه سومین جشنواره ملی ثریا اعلام کرد شعبه دانشگاه تهران در عراق به‌زودی با ۱۴ رشته تحصیلی فعالیت خود را آغاز می‌کند.سیمایی گفت: «این موضوع به تصویب دولت عراق رسیده است و دانشگاه تهران به‌زودی فعالیت خود را در این کشور شروع می‌کند.»

او با تاکید بر اهمیت تبادل علمی و فرهنگی، آموزش بین‌المللی را زمینه‌ای برای گسترش صلح، اخلاق و مدارا دانست و افزود: «در این فرایند، هم از دانشجویان و کشورهای دیگر یاد می‌گیریم و هم آموخته‌های خود را در اختیار آنان قرار می‌دهیم.»

اشکال در فرایند صدور مجوز دانشجویان خارجی

وزیر علوم در بخش دیگری از سخنانش، به گلایه برخی دانشجویان خارجی از طولانی‌شدن فرایند دریافت تاییدیه‌های امنیتی پرداخت و گفت: «حق با این دانشجویان است و در بخشی از سیستم ما اشکالاتی وجود دارد.»

سیمایی با اشاره به بررسی صلاحیت‌های آموزشی و عمومی متقاضیان تحصیل در کشورهای مختلف، تاکید کرد تاخیر در صدور تاییدیه‌های لازم برای برخی دانشجویان خارجی، به طولانی‌شدن این فرایند منجر شده است.

او از مذاکره با بخش‌های مربوط برای رفع مشکل خبر داد و ابراز امیدواری کرد این مساله به‌زودی برطرف شود.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم