
ممکن است اولین نت بوک مجهز به سیستم عامل گوگل Chrome با نام رمز Alex توسط سامسونگ ساخته شود. پیش از این نمونه آزمایشی نت بوک گوگل با نام Cr-48 در اختیار برخی قرار گرفته بود و گوگل اعلام کرده بود که در تابستان 2011 نت بوک های گوگل کروم وارد بازار خواهند شد. به نظر می رسد نت بوک Alex سامسونگ با پردازنده اتم اینتل، اولین نت بوک Google Chrome باشد.
پیش تر شایعات مختلفی در مورد اولین نت بوک مجهز به سیستم عامل Google Chrome بیان شده بود و شرکت های ایسر و سامسونگ در لیست تولید کننده های نت بوک های Chrome OS معرفی شدند. اما به نظر می رسد سامسونگ پیش دستی کرده و اولین نت بوک Chrome را با نام Alex معرفی کرده است. Samsung Alex با سیستم عامل Chrome OS، پردازنده 1.5GHz Atom N550، حافظه RAM با ظرفیت 2GB و حافظه ذخیره سازی از نوع SSD ساخت SanDisk عرضه خواهد شد.
اگر در مورد سیستم عامل Google Chrome اطلاعات ندارید به مقاله: " جزئیات سیستم عامل Chrome گوگل" مراجعه نمایید.
از دیگر مشخصات این نت بوک 10 اینچی می توان به وضوح تصویر 1280x800 پیکسل، بلوتوث، شبکه بی سیم Wi-Fi، تاچ پد Synaptic، وب کم Namuga، کارت خوان حافظه، پورت USB، خروجی VGA و کارت 3G مدل Qualcomm Gobi 2000 اشاره کرد.
هنوز تاریخ دقیق ورود این محصول به بازار اعلام نشده است ولی براساس اعلام قبلی گوگل به نظر می رسد، Alex در تابستان امسال وارد بازار شود.
منابع: Samsung Hub | Digital Trends
قوانین و مقررات ارسال دیدگاه در بخش دیدگاههای زومیت
لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهدهی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاحدید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.
در صورت مشاهدهی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آنها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.