پرش به محتوای اصلی

اپل احتمالا مک‌بوک ایر و آی‌مک را هم به نمایشگر اولد مجهز می‌کند

مطالعه ۱ دقیقه
وب‌گردی با مک‌بوک ایر

اپل فرایند آزمایش نمایشگرهای اولد را برای مدل‌های آینده‌ی مک‌بوک ایر و آی‌مک آغاز کرده است.

اپل آزمایش نمایشگر اولد را برای مدل‌های آینده‌ی مک بوک ایر و آی مک در دستور کار قرار داده است. با وجود آغاز ارزیابی‌های فنی، عرضه‌ی رسمی دستگاه‌های یادشده با پنل‌های جدید همچنان فاصله‌ی زیادی با بازار دارد.

به گزارش بلومبرگ، نسل‌های بعدی این دو کامپیوتر همچنان به نمایشگرهای LCD مجهز خواهند بود. طبق این گزارش، مدل تازه‌ای از آی‌مک طی هفته‌ی جاری رونمایی می‌شود و مدل جدید مک‌بوک ایر در اوایل سال ۲۰۲۷ میلادی از راه خواهد رسید.

کوپرتینویی‌ها هنوز بازه‌ی زمانی دقیقی برای مهاجرت نهایی کامپیوترهای همه‌کاره و لپ‌تاپ‌های باریک خود به پنل‌های اولد مشخص نکرده‌اند و توسعه‌ی این محصولات مراحل ابتدایی خود را سپری می‌کند.

به نظر شما ورود نمایشگرهای اولد به مک‌بوک ایر ارزش انتظار طولانی را دارد؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم