پرش به محتوای اصلی

لپ‌تاپ سازمانی جدید هواوی با نمایشگر اولد ۱۲۰ هرتز و باتری ۷۰ وات‌ساعتی معرفی شد

مطالعه ۱ دقیقه
لپ‌تاپ سازمانی هواوی با نمایشگر اولد و رابط کاربری مدیریتی

هوآوی لپ‌تاپ اداری جدید Qingyun L420z را با نمایشگر اولد ۱۲۰ هرتزی و باتری ۷۰ وات‌ساعتی رونمایی کرد.

هواوی با رونمایی از Qingyun L420z، نسل جدید لپ‌تاپ‌های تجاری خود را جایگزین مدل سال گذشته‌ی Qingyun L420x کرد. ساختار محصول جدید با تمرکز بر سخت‌افزار و نرم‌افزار بومی توسعه یافته است.

بدنه‌ی تمام‌فلزی خاکستری لپ‌تاپ هواوی ۱۴٫۵ میلی‌متر ضخامت و حدود ۱٫۳۲ کیلوگرم وزن دارد. ابعاد دستگاه ۲۲۶٫۸ در ۳۱۲٫۶ میلی‌متر است که جابه‌جایی‌اش را برای جلسات کاری آسان می‌کند.

Huawei

صفحه‌نمایش لمسی ۱۴٫۲ اینچی دستگاه از نوع اولد با وضوح ۲۸۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل و نسبت تصویر ۳:۲ است که ۹۱ درصد پنل جلو را می‌پوشاند. روشنایی نمایشگر به ۴۵۰ نیت می‌رسد و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پوشش ۱۰۰ درصدی فضاهای رنگی sRGB و P3، کاهش نور آبی و کاهش نور ۱۹۲۰ هرتز PWM پشتیبانی می‌کند.

Huawei

مدل دقیق پردازنده‌ی دستگاه اعلام نشده؛ اما پشتیبانی از رم چهارکاناله‌ی LPDDR5x و فضای ذخیره‌سازی پرسرعت SSD در آن تأیید شده است. دستگاه با سیستم‌‌های عامل بومی چینی مانند Galaxy Kylin و UnionTech سازگاری دارد و به باتری ۷۰ وات‌ساعتی با شارژ سریع مجهز است.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم