پرش به محتوای اصلی

دور دوم جلسات مصوبه اینترنت اشیا برگزار شد

مطالعه ۲ دقیقه
قفل فلزی روی برد الکترونیکی و قطعات ریز اینترنت اشیاء

اولین جلسه از دور دوم نظارت بر اجرای مصوبه الزامات اینترنت اشیاء با بررسی ۳۲ استاندارد نهایی‌شده برگزار شد.

نخستین نشست از دور دوم نظارت بر اجرای مصوبات فضای مجازی با محوریت ارزیابی پیشرفت مصوبه‌ی «الزامات حاکم بر اینترنت اشیا در شبکه ملی اطلاعات» تشکیل شد. ریاست نشست مذکور را محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، بر عهده داشت.

به‌ گزارش مرکز ملی فضای مجازی، نمایندگان نهادهای متولی شامل وزارت ارتباطات، وزارت صمت، بانک مرکزی، سازمان ملی استاندارد، دادستانی‌کل کشور، معاونت علمی ریاست‌جمهوری و بخش خصوصی به بررسی آخرین وضعیت اجرای سند پرداختند. سند یادشده در سال ۱۳۹۷ با هدف توسعه‌ی ایمن و نظام‌مند فناوری تدوین شده بود.

نماینده‌ی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از آماده‌سازی پیش‌نویس نقشه راه فناوری و نگاشت اقتصادی آن خبر داد. بر اساس تصمیمات گرفته شده، متن تهیه شده جهت دریافت نظرات تکمیلی و ابلاغ نهایی به دستگاه‌های همکار تحویل داده می‌شود.

نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه اعلام کرد که پیش‌نویس نقشه راه عملیاتی حمایت از کسب‌وکارهای اینترنت اشیاء آماده شده و ظرف دو هفته به استحضار اعضا خواهد رسید.

در همین حال، نماینده‌ی سازمان ملی استاندارد گزارش داد ۳۲ استاندارد با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط نهایی شده و ۹ عنوان دیگر در دست تدوین قرار دارد. کمیته‌ی نظارتی سند مذکور اواخر آبان تشکیل جلسه خواهد داد.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم