دوفوریت طرح الحاق ماده‌ی ۶۸۷ مکرر به قانون مجازات اسلامی با موافقت نمایندگان مجلس تصویب شد؛ مصوبه‌ای که هدفش مقابله با استفاده‌ غیرمجاز از شبکه‌ی برق برای استخراج رمزارز است.

به‌ گزارش ایرنا، عباس گودرزی، سخنگوی هیات‌ رئیسه‌ مجلس، در جمع خبرنگاران با اشاره به جزئیات جلسه گفت:

این طرح با توجه به کمبود منابع انرژی و فساد و تخلفات گسترده در حوزه مصرف غیرمجاز برق برای استخراج رمزارز یک ضرورت است. طبق آمار کارشناسان هر دستگاه ماینر معادل ده واحد مسکونی برق مصرف می‌کند. امروز حدود ۱۳هزار مزرعه غیرقانونی استخراج رمزارز در کشور موجود است و هزاران ماینر غیر مجاز کشف شده است.
- عباس گودرزی، سخنگوی هیات‌ رئیسه‌ مجلس

سخنگوی هیات‌ رئیسه‌ مجلس با تاکید بر ضعف قوانین پیشین گفت: «به علت نبود قوانین بازدارنده و مجازات متناسب، سوءاستفاده کنندگان در برخی نقاط کشور ترجیح می‌دهند منازل مسکونی را به جای اجاره به استقرار ماینر اختصاص دهند چرا که درآمدهای بالا کسب می‌کنند که ضرورت دارد دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی قویا به این مهم ورود نمایند.»

نمایندگان در ادامه‌ نشست علنی، طرح استفساریه‌ی ماده‌ی یک قانون احکام و الزامات مورد نیاز قوانین بودجه سنواتی و ردیف ۵_۴ جدول قانون بودجه‌ی سال ۱۴۰۵ کل کشور را نیز تصویب کردند. عباس گودرزی، سخنگوی هیات‌ رئیسه مجلس، درباره‌ هدف این استفساریه گفت:

این طرح در جهت تامین و تضمین قیر مورد نیاز پروژه‌های عمرانی راه‌ و شهرسازی، راهداری، نوسازی مدارس، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای سال ۱۴۰۵ به تصویب نمایندگان رسید.
- عباس گودرزی، سخنگوی هیات‌ رئیسه‌ مجلس

علاوه‌ بر مصوبات یادشده، یک‌فوریت طرح اصلاح ماده ۴۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز به تأیید رسید. عباس گودرزی، سخنگوی هیات‌رئیسه‌ی مجلس شورای اسلامی، در توضیح چرایی تصویب فوریت این لایحه گفت: «این طرح در جهت تضمین منافع دهیاری‌ها و شهرداری‌ها از محل مالیات بر ارزش افزوده مربوط به دوازده در هزار ارزش گمرکی کالاهای وارداتی که حقوق ورودی آنها وصول می‌شود به تصویب رسید.ا