وزیر نیرو اعلام کرد براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، هر هفته دست‌کم ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح خواهد شد و ظرفیت تولید برق خورشیدی تا پایان سال به ۱۲ هزار مگاوات خواهد رسید.

عباس علی‌آبادی، امروز (سه‌شنبه ۱۰ شهریور) با اشاره به شرایط صنعت برق در ماه‌های گذشته گفت: «امسال تابستان سختی را پشت سر گذاشتیم، اما مردم سختی غیرقابل‌تحملی نداشتند و همت مردم و مسئولان باعث شد با وجود جنگ و صدمات دشمن به زیرساخت‌های این حوزه، مشکل حادی به وجود نیاید.»

او با اشاره به آسیب‌های واردشده به زیرساخت‌های صنعت برق کشور افزود: «اگر این موارد پیش نمی‌آمد، وضعیت به‌مراتب بهتری داشتیم. بااین‌حال باید از مردم به‌دلیل مدیریت مصرف برق در تابستان امسال تشکر کنیم؛ چراکه خالصانه ثابت کردند پای کار کشور هستند.»

ظرفیت نیروگاهی کشور به ۱۰۲ هزار مگاوات رسید

وزیر نیرو با تاکید بر این که صنعت برق کشور درحال‌حاضر در شرایط مناسبی قرار دارد، تصریح کرد: «امروز ظرفیت نیروگاهی کشور به ۱۰۲ هزار مگاوات رسیده است و تا پایان تابستان، هزار مگاوات دیگر نیز به این ظرفیت افزوده خواهد شد.»

علی‌آبادی در ادامه به برنامه‌های وزارت نیرو برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در سراسر کشور اشاره کرد و توضیح داد:

هر هفته حداقل ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی افتتاح خواهیم کرد و طبق برنامه‌ریزی‌ها، تا پایان سال ظرفیت تولید برق ما در این بخش به ۱۲ هزار مگاوات خواهد رسید.
- عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو

او هم‌چنین از توسعه کنتورهای هوشمند در شبکه برق کشور خبر داد و عنوان کرد: «تا یک ماه دیگر تعداد کنتورهای هوشمند نصب‌شده در کشور به هفت میلیون دستگاه می‌رسد. امیدواریم این تعداد تا پایان امسال به ۱۵ میلیون کنتور هوشمند افزایش پیدا کند تا بتوانیم شبکه را به‌صورت هوشمند مدیریت کنیم.»

آبرسانی هفتگی به ۵۰ روستا

وزیر نیرو در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه آبرسانی به چهار هزار و ۱۹۰ روستای کشور پرداخت و گفت: «براساس برنامه‌ریزی‌ها، هر هفته به ۵۰ روستا آبرسانی می‌کنیم تا بتوانیم به اهدافی فراتر از اهداف تعیین‌شده در برنامه هفتم توسعه دست پیدا کنیم.»

او همچنین از تعریف ۷۳ پروژه بزرگ برای عبور از تنش آبی در کشور خبر داد و افزود: «امیدواریم بتوانیم منابع موردنیاز برای اجرای این پروژه‌ها را تأمین کنیم تا طبق برنامه‌ریزی، آب پایدار را برای تمام نقاط شهری و روستایی فراهم کنیم.»

علی‌آبادی با بیان اینکه احداث بیش از ۴۰ مدول تصفیه‌خانه فاضلاب در کشور در دستور کار قرار گرفته است، عنوان کرد: «برخی از این پروژه‌ها در استان کرمانشاه قرار دارند.»

تمام تمرکز دولت بر معیشت مردم است

وزیر نیرو در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دولت تمام تمرکزش را بر معیشت مردم قرار داده است، گفت: «تمام جلسات دولت و نظام معطوف به این مساله است. با این‌ حال باید بدانیم که در جنگ قرار داریم و محدودیت‌های زیادی از این ناحیه متوجه کشور شده است؛ اما باید شرافتمندانه بایستیم و با دشمن مقابله کنیم.»

او ادامه داد: «ما هیچ‌گاه زیر بار ظلمی که دشمن تحمیل کرده است، نخواهیم رفت و می‌دانیم که خداوند با کسانی است که مظلومانه می‌جنگند.»

وزیر نیرو در پایان با اشاره به اختیارات استانداران برای رسیدگی به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم اضافه کرد: «دولت دست استانداران را برای رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم باز گذاشته و در این زمینه اختیار کافی به آن‌ها داده شده است.»