سوال نماینده مجلس از وزرای ارتباطات و اقتصاد درباره تخلف دو صرافی رمزارز

یک‌شنبه 11 مرداد 1405 - 10:38
مطالعه 1 دقیقه
میثم ظهوریان
ظهوریان از طرح سوال از وزرای ارتباطات و اقتصاد درباره فعالیت برخی صرافی‌های رمزارز، از جمله فروش سهام شرکت‌های خارجی و نظارت بر عملکرد آن‌ها خبر داد.

میثم ظهوریان، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، از ثبت سوال خود از سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، و سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، درباره فعالیت برخی صرافی‌های رمزارز خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ظهوریان اعلام کرد سوال او درباره «برخی فعالیت‌های ضد اقتصادی و تخلفات آشکار صرافی‌های رمزارز» در سامانه مجلس ثبت شده است.

ابهام درباره مجوز فروش سهام شرکت‌های خارجی

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تشریح محورهای سوال خود گفت: «سوال بنده در این مورد است که آیا فعالیت‌های مانند تسهیل خرید سهام شرکت‌ آمریکایی اپل (و فعالیت‌های مشابه) که توسط برخی صرافی‌های رمز ارز انجام می‌شود، دارای مجوز است؟ و به چه دلیلی تاکنون جلوی این اقدام سوداگرانه که عملاً محقق‌کننده تسهیل خروج سرمایه از کشور و تامین مالی اقتصاد کشور متخاصم است، گرفته نشده است؟»

پرسش درباره نظارت و مسئولیت جبران خسارت کاربران

وی همچنین با اشاره به موضوع نظارت بر عملکرد این صرافی‌ها افزود: «آیا نظارتی بر خالی‌فروشی احتمالی این شرکت‌ها در سبد فعالیت‌های کسب و کار آنها وجود دارد؟ و همچنین در صورت شناسایی و توقیف سهام‌های خریداری شده و اموال کاربران ایرانی این صرافی‌ها توسط خزانه‌داری آمریکا چه شخص یا نهادی ضامن جبران زیان مردم است؟»

ظهوریان در پایان تأکید کرد: «وزرای ارتباطات و اقتصاد باید در جلسه کمیسیون اقتصادی حضور یافته و پیرامون محورهای سوال بنده توضیح دهند.»

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم