اهدای تندیس طلایی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان به شاتل

چهارشنبه 7 مرداد 1405 - 15:15
مطالعه 1 دقیقه
شاتل
گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات شاتل برای چندمین سال متوالی، تندیس طلایی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان را دریافت کرد.

این تندیس در مراسمی با حضور حسین فرهیدزاده، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، به شاتل اهدا شد.

جایزه ملی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان با هدف ارزیابی عملکرد بنگاه‌های اقتصادی در زمینه توجه به حقوق و رضایت مصرف‌کنندگان و کیفیت محصولات و خدمات برگزار می‌شود. شرکت‌های دریافت‌کننده این جایزه پس از طی فرایندهای کارشناسی و بررسی معیارهای تعیین‌شده از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان انتخاب می‌شوند.

فرهیدزاده در این مراسم با اشاره به اهمیت این جایزه گفت: فرایند ارزیابی شرکت‌ها در سال‌های اخیر سخت‌گیرانه‌تر شده و دریافت‌کنندگان این جایزه باید شایستگی خود را بر اساس معیارهای تخصصی اثبات کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، ثبات و امنیت اقتصادی را از مهم‌ترین نیازهای بنگاه‌های اقتصادی دانست و توسعه کسب‌وکارهای مکمل و تنوع‌بخشی به فعالیت‌ها را از راهکارهای افزایش تاب‌آوری شرکت‌ها در شرایط بحرانی عنوان کرد.

در پایان این مراسم، تندیس طلایی رعایت حقوق مصرف‌کنندگان به شاتل اهدا و از مدیران و کارکنان این مجموعه تقدیر شد.

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم