بانک مرکزی: سامانه‌های ساتنا و چکاوک ۱۴ و ۱۵ تیر از دسترس خارج می‌شوند

یک‌شنبه 14 تیر 1405 - 21:32
مطالعه 1 دقیقه
بانک مرکزی
سامانه‌های ساتنا و چکاوک در روزهای ۱۴ و ۱۵ تیر در دسترس نیست و مشتریان باید از سایر خدمات بانکی برای انتقال وجه استفاده کنند.
تبلیغات

بانک مرکزی اعلام کرد سامانه‌های ساتنا و چکاوک در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۵ از دسترس خارج خواهند بود و مشتریان بانک‌ها برای انجام انتقال وجه باید از سایر سرویس‌های بانکی استفاده کنند.

بانک مرکزی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد سامانه‌های ساتنا و چکاوک در روزهای ۱۴ و ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ قابل استفاده نخواهند بود و مشتریان در صورت نیاز به انتقال وجه، باید از دیگر خدمات بانکی استفاده کنند.

بر اساس این اطلاعیه، سامانه سحاب برای انتقال کارت‌به‌کارت و سامانه پل برای پرداخت‌های لحظه‌ای طبق روال گذشته به فعالیت خود ادامه می‌دهند و خدمات این دو سامانه به‌صورت ۲۴ ساعته در دسترس خواهد بود.

بانک مرکزی پیش‌تر نیز اعلام کرده بود که ساعات کاری سامانه پایا در ایام برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری رهبر شهید انقلاب از ۱۳ تا ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵، مشابه روزهای عادی (غیرتعطیل رسمی) و در چهار چرخه انجام می‌شود. همچنین دستور پرداخت‌های شاپرکی در چرخه نخست، ساعت ۰۳:۴۵ بامداد تسویه خواهند شد.

نظرات