نماینده جبهه پایداری درباره اتصال اینترنت: وزیر ارتباطات خلاف قانون عمل کرده، چون صحن مجلس بسته است
احمد راستینه، نماینده شهرکرد در مجلس، در یک گفتوگوی خبری در صداوسیما بهشدت از بازگشایی اینترنت بینالملل انتقاد کرده و از ضرورت استیضاح ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت. او در برنامهای در شبکه خبر صداوسیما گفت: «۹۰ روز است که صحن مجلس تعطیل است، جلسات وبیناری جای صحن مجلس را نمیگیرد.»
او ضمن انتقاد از برگزار نشدن جلسات مچلس در صحن علنی، اضافه کرد: «چرا صحن مجلس بسته است؟ به ما میگویند به خاطر نگرانیهای اطلاعاتی و امنیتی است. وقتی مجلس بسته است، ابزارهای نظارتی من نماینده چه چیزی است؟»
این نماینده مجلس که از اعضای جبهه پایداری است، بازگشایی اینترنت را یکی از عواقب همین برگزار نشدن جلسات مجلس در صحن علنی خوانده است. او همچنین حکم رئیسجمهور برای ابلاغ مصوبه بازگشایی اینترنت را «خلاف قانون» دانسته است:
اگر صحن مجلس باز بود، وزیر ارتباطات به خودش اجازه میداد حکم رئیس جمهور را که خلاف قانون بوده است و دیوان عدالت آن را ابطال کرده، به راحتی ابلاغ کند؟ من به عنوان یک نماینده حتما وی را استیضاح میکردم.- احمد راستینه، نماینده مجلس
راستینه در این برنامه تلویزیونی همچنین اظهار کرد: «مجلس تعطیل نیست، اما وزیر ارتباطات خلاف قانون عمل کرده، چون صحن مجلس بسته است.»