دانشجویان سایر دانشگاه‌ها برای اتصال به اینترنت بین‌الملل به دانشگاه علامه مراجعه کنند

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1405 - 12:06
مطالعه 2 دقیقه
سردر دانشگاه علامه طباطبایی
با ابلاغ وزارت علوم، دانشجویانی که با قطعی اینترنت امکان دسترسی به اینترنت بین‌الملل را ندارند برای اتصال می‌توانند به دانشگاه علامه طباطبائی بروند!
تبلیغات

در حالی که در شصت‌وهشتمین روز قطعی اینترنت هستیم، هر تمهیدی برای برقراری دسترسی برخی اقشار و گروه‌های جامعه اندشیده شده به‌جز این که اینترنت بازگشایی شود و در دسترس همه قرار بگیرد.

امروز (۱۶ اردیبهشت) خبرگزاری مهر از انتشار اطلاعیه‌ای از سوی دانشگاه علامه طباطبائی خبر داده که در آن اعلام شده است با ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با هدف تسهیل شرایط آموزشی و پژوهشی، امکان دسترسی به اینترنت، پایگاه‌های اطلاعاتی علمی ملی و بین‌المللی، کتابخانه دیجیتال و منابع غیردیجیتال در این دانشگاه برای دانشجویان سایر دانشگاه‌ها فراهم شده است.

بر اساس اطلاعیه این دانشگاه، این اقدام در راستای تعامل با دیگر مراکز آموزش عالی کشور و حمایت از دانشجویان برای بهره‌مندی از منابع علمی و شبکه اینترنت بین‌الملل انجام شده و شامل دانشجویان دانشگاه‌های خارج از تهران است که در پایتخت سکونت دارند.

طبق این طرح، دانشجویان می‌توانند با در اختیار داشتن کارت دانشجویی معتبر به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی مراجعه کرده و از خدمات ارائه‌شده استفاده کنند.

همچنین در چارچوب اجرای متقابل این بخشنامه، امکان استفاده از خدمات اینترنتی دانشگاهی برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در دیگر دانشگاه‌های بزرگ کشور نیز فراهم شده است. از جمله این دانشگاه‌ها می‌توان به دانشگاه‌های شیراز، تبریز، فردوسی مشهد، اصفهان، شهید چمران اهواز، صنعتی اصفهان، شهید باهنر کرمان و لرستان اشاره کرد که در راستای رفاه حال دانشجویان، این خدمات را ارائه می‌دهند.

بر این اساس، دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی که در سایر استان‌ها سکونت دارند نیز می‌توانند با هماهنگی و تماس با دانشگاه‌های محل اقامت خود، از ارائه خدمات مشابه اطمینان حاصل کرده و از امکانات آن مراکز بهره‌مند شوند.

دانشجویان برای دریافت اطلاعات بیشتر و اطلاع از ساعات کاری کتابخانه مرکزی می‌توانند به بخش اطلاعیه‌های سایت کتابخانه دانشگاه علامه طباطبائی مراجعه کنند.

نظرات