دکل مخابراتی و صداوسیمای دهدشت مورد هدف قرار گرفت

یک‌شنبه 16 فروردین 1405 - 09:23
مطالعه 1 دقیقه
معاون سیاسی دهدشت
معاون سیاسی امنیتی استانداری گفت: دکل مخابراتی و صدا و سیما در ارتفاعات کوه سیاه دهدشت مورد هدف قرار گرفته و آمار شهدا تاکنون به ۴ تن رسیده است.
تبلیغات

فتاح محمدی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: ساعت ۲۳ شنبه ۱۵ فروردین دکل مخابراتی و صدا و سیما در ارتفاعات کوه سیاه دهدشت مورد هدف حملات دشمن قرار گرفت و آمار شهدا تاکنون به ۴ تن رسیده است. 

او بیان کرد: از مردم عزیز می‌خواهیم سریع‌تر منطقه کوه سیاه و بیمارستان‌ دهدشت را ترک کنند. این کار علاوه بر تسریع عملیات نجات نیروهای امدادی برای امنیت این عزیزان نیز ضروری است. 

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از آماده‌باش تمام بیمارستان‌های این استان به دنبال حمله به کوه سیاه دهدشت خبر داد.

سیده رقیه پناهی به خبرگزاری مهر گفت:‌ در پی حمله شب گذشته در منطقه کوه سیاه از توابع شهرستان کهگیلویه ۵ نفر از هم استانی‌ها شهید و ۸ نفر مجروح شدند که در بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت تحت مداوا قرار گرفتند.

او ادامه داد: در ادامه حملات شب گذشته دشمن، در مناطق وزگ و کاکان شهرستان بویراحمد نیز ۴ هم استانی دیگر نیز به شهادت رسیدند.

نظرات