ساتبا: احداث ۲۸۷۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی در حال اجراست

سه‌شنبه 19 اسفند 1404 - 18:15
مطالعه 1 دقیقه
نیروگاه خورشیدی
طبق اعلام ساتبا، احداث ۲۸۷۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۲۸۵ ساختگاه در ۲۵ استان کشور در حال انجام است.

ساتبا اعلام کرده است که برنامه‌ریزی انجام‌شده برای احراث نیروگاه خورشیدی در حال پیشرفت است و کلیه سرمایه‌گذاران و پیمانکاران احداث این نیروگاه‌ها با وجود برقراری شرایط جنگی در کشور در حال فعالیت در ساختگاه‌ها هستند و در حال حاضر احداث ۲۸۷۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۲۸۵ ساختگاه در سراسر کشور در حال اجراست.

طبق اعلام ساتبا، این ساختگاه‌ها در ۲۵ استان کشور پراکنده و با تمرکز بر اولویت‌بندی‌های صورت‌گرفته در حال اجرا است.

باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ساتبا نوشته است که احداث این نیروگاه‌ها به منظور کمک به کاهش ناترازی برق و در راستای اجرای ۱۴ مگاپروژه‌ای که توسط وزارت نیرو برای تامین برق مورد نیاز تابستان ۱۴۰۵ تدوین شده است در حال اجراست.

اخیرا نیز حمله به یکی از انبار‌های تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی که در یکی از شهرستان‌های محروم کشور در حال احداث بود، صورت گرفت.