معاون ارتباطات مخابرات: درآمد بین‌المللی ما در حوزه اینترنت تقریبا به صفر رسید

دوشنبه 13 بهمن 1404 - 11:17
مطالعه 1 دقیقه
معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران
داوود زارعیان اعلام کرد در جریان اختلالات اینترنت، درآمد حاصل از ترافیک بین‌الملل این شرکت تقریبا به صفر رسیده است.
تبلیغات

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اشاره به اختلالات گسترده اینترنت در دی‌ و بهمن ۱۴۰۴، اعلام کرد که قطع دسترسی به شبکه جهانی، بخش اصلی درآمد اپراتورها را به شدت کاهش داده است. به گفته او، در حالی که درآمد حاصل از ترافیک بین‌الملل تقریبا به صفر رسید، افزایش مصرف در شبکه داخلی تنها بخشی از این چاله مالی را پر کرده است.

داوود زارعیان، معاون ارتباطات شرکت مخابرات در گفتگو با سیتنا گفت در مدل اقتصادی فعلی، اینترنت پایه اصلی درآمد اپراتورهاست. او با اشاره به اینکه شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت ثابت (FCP) بیشترین آسیب را دیده‌اند، افزود:

با قطع ارتباطات خارجی، عملا منبع اصلی درآمدی ما حذف شد؛ هرچند مخابرات به دلیل ساختار خود، تلاش کرده با مدیریت هزینه‌ها از تعدیل نیرو جلوگیری کند.
- داوود زارعیان، معاون ارتباطات شرکت مخابرات

زارعیان درباره سرعت کم بازگشت اینترنت ثابت نسبت به اینترنت همراه توضیح داد که قطع ناگهانی شبکه، تنظیمات فنی پیچیده‌ای را در زیرساخت‌های ثابت دچار اختلال کرد که بازگردانی آن‌ها زمان‌برتر از شبکه سیار بوده است. او خاطرنشان کرد که با وجود فشار مالی سنگین در دو ماه اخیر، مخابرات امیدوار است با ثبات شبکه، روند زیان‌دهی متوقف شود.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات