معاون اول رئیس جمهور با تعویق پرداخت بدهی‌های بیمه‌ای شرکت‌های فناوری موافقت کرد

یک‌شنبه 12 بهمن 1404 - 12:48
مطالعه 1 دقیقه
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور
محمدرضا عارف با تعویق بدهی‌ها و تعهدات تأمین اجتماعی فعالان فناوری اطلاعات تا پایان فروردین ۱۴۰۵ موافقت کرد.
تبلیغات

معاون اول رئیس‌جمهور با درخواست سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برای تعویق بدهی‌ها و تکالیف قانونی فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مرتبط با سازمان تأمین اجتماعی موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، این درخواست با هدف تعویق بدهی‌ها و تعهدات قانونی فعالان فاوا به سازمان تأمین اجتماعی تا پایان فروردین‌ماه ۱۴۰۵ مطرح و در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور بررسی شده است.

بر اساس این گزارش، نامه مورخ ۲۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با موضوع درخواست تعویق تکالیف قانونی مربوط به سازمان تأمین اجتماعی به محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور ارائه شد و او در پی‌نوشت این نامه خطاب به مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: «با توجه به قطعی اینترنت در هفته‌های گذشته، حتی‌الامکان موافقت شود».

این تصمیم در واکنش به مشکلات ایجادشده برای شرکت‌ها و کسب‌وکارهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و آسیب‌های ناشی از اختلالات اینترنتی در ماه‌های اخیر اتخاذ شده است.

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای پیش‌تر با اشاره به فشارهای مالی واردشده به فعالان این حوزه، خواستار تعویق اجرای بخشی از تعهدات بیمه‌ای شده بود که اکنون با دستور معاون اول رئیس‌جمهور، امکان بررسی و اجرای آن فراهم شده است.

این سازمان همچنین اعلام کرده پیگیری‌های لازم برای اجرایی شدن این تصمیم و هماهنگی با سازمان تأمین اجتماعی را ادامه خواهد داد.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات