وزیر ارتباطات: اینترنت هنوز به وضعیت قبل از ۱۸ دی بازنگشته است

یک‌شنبه 12 بهمن 1404 - 11:28
مطالعه 1 دقیقه
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال قدم زدن در حیاط هیات دولت
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات می‌گوید اطلاعی از تغییر ابزارهای فیلترینگ ندارد و تایید می‌کند که اینترنت هنوز به شرایط قبل بازنگشته است.
تبلیغات

ستار هاشمی، وزیر ارتباطات دولت چهاردهم، در گفت‌وگو با ایلنا اعلام کرد: اطلاعی از استفاده از ابزار جدید برای فیلترینگ اینترنت در ایران ندارد.

وزیر ارتباطات در پاسخ به پرسشی درباره تغییر ابزارهای فیلترینگ گفت: «من در این خصوص اطلاعی ندارم.»

او در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا و در توضیح اینکه چرا فیلترشکن‌ها مانند گذشته عمل نمی‌کنند، تأکید کرد هنوز شرایط اینترنت به وضعیت پیش از هفدهم و هجدهم دی‌ماه بازنگشته است. به گفته هاشمی، بازگشت به شرایط پیشین در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد.

هاشمی با اشاره به وضعیت فعلی شبکه اینترنت افزود: «سرعت اینترنت به سرعت قبل بازنگشته است و میزان ترافیک آن نیز به حالت پیشین بازنگشته است.»

وزیر ارتباطات تأکید کرد تلاش‌ها بر این است که با در نظر گرفتن شرایط کشور و مصالح ملی، وضعیت اینترنت به شرایط سابق بازگردد.

او در پایان اظهار امیدواری کرد: «ان‌شاءالله اتفاقی رخ دهد که نیاز مردم به استفاده از فیلترشکن‌ها به حداقل برسد.»

تبلیغات
تبلیغات

نظرات