۵۱ دستگاه استارلینک به ارزش ۲۰۴ میلیارد ریال در مرز بانه کشف شد
بر اساس گزارشی که خبرگزاری تسنیم منتشر کرده، مرزبانان شهرستان بانه ۵۱ دستگاه ماهواره استارلینک قاچاق را قبل از ورود به کشور کشف کردند. سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا، در این خصوص اعلام کرد: «مرزبانان مستقر در شهرستان بانه با رصد اطلاعاتی دقیق و استفاده از تجهیزات اپتیکی و الکترونیکی، موفق به شناسایی تعدادی قاچاقچی شدند که قصد ورود غیرمجاز به کشور را داشتند.»
او اضافه کرده است: «قاچاقچیان که از توان رزمی و عملیات مرزبانان غافلگیر شدند، محموله خود را رها کرده و به سمت خاک کشور مقابل متواری شدند.»
سردار گودرزی با اشاره به این که این ۵۱ دستگاه ماهواره استارلینک در جریان پاکسازی منطقه کشف شده، اعلام کرد: «ریالی این تجهیزات توسط کارشناسان ۲۰۴ میلیارد ریال برآورد شد.» به گفته او، «تلاش اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری کامل عوامل این پرونده همچنان ادامه دارد.»
در روزهای اخیر، سردار سرتیپ حسین رحیم، رییس پلیس امنیت اقتصادی کشور نیز از کشف ۱۰۸ دستگاه ماهواره استارلینک طی سال جاری خبر داده و گفته بود که در این حوزه شاهد افزایش ۸۸۱ درصدی کشف بودهایم.
رییس پلیس امنیت اقتصادی ارزش تقریبی این تجهیزات را ۱۱۵ میلیارد تومان عنوان و تاکید کرده بود: «ماهواره استارلینک کالای ضد امنیتی است و به شدت با قاچاقچیان آن برخورد خواهد شد.»