قطع گسترده تلفن و اینترنت در غرب مازندران بر اثر آتش‌سوزی

چهارشنبه 8 بهمن 1404 - 22:51
مطالعه 1 دقیقه
قطع اینترنت در ایران iran internet blackout - موبایل
اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران اعلام کرده این قطعی و اختلال به یک حادثه مرتبط بوده و ربطی به قطعی روزهای گذشته کشور ندارد.
تبلیغات

در پی وقوع آتش‌سوزی در محدوده شهر هچیرود، ارتباط تلفن و اینترنت در بخش‌های وسیعی از غرب استان مازندران دچار اختلال و قطعی شد.این قطعی که از حوالی چالوس آغاز و تا شهرهای عباس‌آباد، تنکابن و رامسر ادامه داشت، باعث از دسترس خارج شدن تلفن همراه و اینترنت ثابت و همراه در این مناطق شد.

بر اساس اعلام اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران، علت این اختلال آسیب دیدن کابل‌های فیبر نوری بر اثر سوزاندن زباله‌ها بوده است. این حادثه منجر به قطع مسیرهای اصلی ارتباطی شده و شبکه مخابراتی منطقه را با مشکل مواجه کرده است.

پس از بروز این اتفاق، تیم‌های فنی مخابرات برای ترمیم آسیب‌ها و بازگرداندن ارتباط وارد عمل شدند و طبق اعلام مسئولان، روند رفع اختلال در همان روز آغاز شد.

این قطعی ماهیتی محلی و حادثه‌ای داشته و ارتباطی با قطعی سراسری اینترنت یا محدودیت‌های کشوری نداشته است.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات