تاکید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر دسترسی ویژه اساتید به اینترنت/ مکاتبه فوری برای برقراری «اینترنت بدون فیلتر»

چهارشنبه 8 بهمن 1404 - 12:27
مطالعه 1 دقیقه
اینترنت طبقاتی
شورای عالی انقلاب فرهنگی به دنبال ایجاد اینترنت طبقاتی برای اساتید دانشگاه‌ها است.
تبلیغات

هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در جدیدترین نشست خود، بر لزوم دسترسی اعضای هیأت علمی به اینترنت با سطح دسترسی متفاوت تأکید کرد. در این جلسه مقرر شد برای برقراری اینترنت ثابت و بدون محدودیت اساتید، مکاتبه‌ای فوری با مراجع ذی‌صلاح صورت گیرد.

سیصد و شصت‌ونهمین جلسه هیأت عالی جذب، به ریاست محمدعلی کی‌نژاد و با حضور اعضای هیأت عالی جذب در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه دسترسی اساتید به اینترنت طبقاتی به‌عنوان یکی از ضرورت‌های پژوهشی مورد بحث قرار گرفت و اعضای هیات عالی جذب اعلام کردند محدودیت‌های فعلی اینترنت، مانع فعالیت‌های علمی شده است. بر همین اساس، تصویب شد که مراجع مسئول هرچه سریع‌تر شرایط دسترسی اساتید و دانشگاه‌ها به «اینترنت ثابت با استانداردهای خاص» را فراهم کنند.

پس از قطعی گسترده اینترنت، اینترنت دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی که پیش‌تر طبقاتی شده و دسترسی به برخی شبکه‌های اجتماعی از جمله یوتیوب در آن‌ها آزاد شده بود نیز ملی شد. حالا به‌نظر می‌رسد هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی هم مانند تعدادی از نهادها و کسب‌وکارها، به‌دنبال اینترنت طبقاتی است.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات