پلیس ایران پویش تحریم «شبکه‌های اجتماعی خارجی» را به راه انداخت

دوشنبه 6 بهمن 1404 - 11:55
مطالعه 2 دقیقه
تحریم پیام رسان خارجی
پلیس پویشی برای تحریم شبکه‌های اجتماعی خارجی راه‌اندازی کرده و کاربران را به استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی فراخوانده است.
تبلیغات

کانال رسمی روابط عمومی پلیس در یکی از پیام‌رسان‌های داخلی، پویشی با عنوان «تحریم شبکه‌های اجتماعی خارجی» راه‌اندازی کرده است. این اقدام هم‌زمان با احتمال بازگشت اینترنت بین‌الملل و بازشدن پیام‌رسان‌های خارجی، کاربران را به عدم استفاده از پلتفرم‌های خارجی و جایگزینی آن با پیام‌رسان‌های داخلی فرا می‌خواند. متن این فراخوان بر «واکنش متقابل به تحریم‌ها» و «کاهش مصرف پهنای باند خارجی» تاکید دارد و وعده داده می‌شود که این کار می‌تواند شبکه داخلی را پرسرعت‌تر کند و حتی پیام‌رسان‌های ایرانی را بین‌المللی کند.

به گزارش انتخاب، روابط عمومی پلیس در پیام‌رسان سروش پلاس چنین متنی را منتشر ساخته است: «در حرکتی خودجوش و مردمی شروع کنیم به کمپین تحریم و عدم استفاده از پیامرسان ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی، چرا حتما اونا فقط ما را تحریم کنند، ما اونا رو تحریم میکنیم و پهنای باند کمتری از اینترنت کشور در پیامرسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی صرف می شود. حتما در صورت رد و بدل کردن پیام‌ ها و اسناد و مدارک در زندگی روزمره در صورت درخواست طرف مقابل برای ارسال در شبکه های خارجی بگویید لطفا نرم افزار سروش و یا ایتا و یا سایر پیامرسان های ایرانی که اینقدر خوب هستند را نصب کنید و زیر بار استفاده از پیامرسان‌های خارجی نروید.»

در ادامه این پیام آمده: «با این کار اهداف ذیل محقق می شود :

۱ – پیشرفت پیامرسان های داخلی و حمایت از کالای ایرانی که حضرت آقا مورد تاکید ایشان هست که حتی سال ها هم در شعار سال خود تاکید کردند ولیکن متاسفانه اصلا مردم و مسئولین به این موضوع توجهی ندارند

۲ – کم شدن مصرف اینترنت شخصی

۳ – پر سرعت تر شدن شبکه اینترنت کشور که درگیر پهنای باند برنامه های خارجی نشود

۴ – باعث می شود که پیامرسان های داخلی ما نیز بین المللی شود ، سروش و ایتا به نظرم چیزی کم ندارند و توان برابری با واتساپ و تلگرام را دارند و امکان صادر کردن آن به کشور های دیگر وجود دارد.

از منظر فنی ادعای کاهش مصرف پهنای باند خارجی یا بهبود کیفیت اینترنت، اگرچه از نظر تئوریک قابل بررسی است، اما در عمل به محدودیت‌های ساختاری، پهنای باند و سیاست‌های فیلترینگ وابسته است و تاثیر آن بر تجربه واقعی کاربران قابل پیش‌بینی نیست. همچینن ناگفته نماند موفقیت پیام‌رسان‌های بین‌المللی نه تنها به تکنولوژی بلکه به اعتماد و آزادی انتخاب کاربران وابسته است؛ موضوعی که در کمپین‌های تحریمی اغلب نادیده گرفته می‌شود.»

تبلیغات
تبلیغات

نظرات