دل‌تان برای گذشته تنگ شده است؟ با این ابزار به ۲۷ سال پیش سفر کنید

سه‌شنبه 28 بهمن 1404 - 16:04
مطالعه 1 دقیقه
یک کامپیوتر قدیمی در حال نمایش یوتیوب
اپرا پروژه‌ای راه‌اندازی کرده که به کمک آن علاقه‌مندان می‌توانند اینترنت را در سال ۱۹۹۹ تجربه کنند.
تبلیغات

سرعت بالای اینترنت همیشه یک شمشیر دولبه بوده؛ از یک طرف هر هفته با ترندها و میم‌های جدید روبه‌رو می‌شویم، از طرف دیگر همان‌قدر سریع هم فراموش می‌شوند. حالا اپرا برای جشن ۳۰ سالگی‌اش تصمیم گرفته ما را به گذشته برگرداند.

اپرا پروژه‌ای به نام Web Rewind راه‌اندازی کرده؛ یک تجربه‌ی تعاملی که سیر تحول اینترنت در سه دهه‌ی گذشته را نشان می‌دهد. از دوران ابتدایی وب و صدای معروف You've got mail سرویس AOL گرفته تا میم‌های خاطره‌انگیزی مثل Grumpy Cat.

اپرا می‌گوید این مجموعه را نباید مثل یک موزه‌ی خشک و رسمی دید، بلکه بیشتر شبیه یک زمین بازی است؛ جایی که می‌توانید با خاطرات اینترنتی گذشته تعامل داشته باشید و آن‌ها را دوباره تجربه کنید.

در کنار این پروژه، اپرا یک مسابقه هم برگزار می‌کند. برای شرکت کافی است وارد وب‌سایت شوید، روی دکمه Submit بزنید و داستان خودتان از اینترنت را در حداکثر ۵۰۰ کاراکتر بنویسید. اگر عکس یا ویدیویی مرتبط دارید، می‌توانید آن را هم (تا سقف ۱۰ مگابایت) آپلود کنید.

اگر از نسل چت‌روم‌ها، مودم‌های دایل‌آپ یا روزهای طلایی وبلاگ‌نویسی هستید، این فرصت می‌تواند یک سفر کوتاه و شیرین به گذشته اینترنت باشد.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات