D1-kifpool

شبکه پلی‌استیشن (PSN) از چندین ساعت پیش در دسترس نیست

شنبه 20 بهمن 1403 - 05:38
مطالعه 1 دقیقه
نمای نزدیک از لوگوی PS در پلی استیشن ۵ پرو
شبکه‌ی پلی‌استیشن از حوالی بامداد امروز با قطعی گسترده‌ای مواجه شده است که همچنان ادامه دارد.
تبلیغات
D4-mcid4

پلی‌استیشن نتورک (PSN) از عصر جمعه دچار قطعی چند ساعته شده است. بر اساس صفحه‌ی وضعیت PSN سونی، مدیریت حساب، بازی و بخش‌های اجتماعی، پلی‌استیشن ویدیو، پلی‌استیشن استور و وب‌سایت پلی‌استیشن دایرکت همگی با مشکل مواجهند.

سونی می‌گوید که «احتمال دارد در اجرای بازی‌ها، اپلیکیشن‌ها یا سایر کاربردها با مشکل مواجه شوید.» سونی متعهد شده است که مشکلات را «در اسرع وقت» برطرف کند.

ورج می‌گوید یکی از کارکنانش قادر به بارگذاری بازی‌های دیجیتالی خریداری‌شده‌اش نبود و نمی‌توانست دوستان یا حتی وضعیت آنلاین خود را در پلی استیشن ۵ ببیند. حدود ساعت ۸:۱۵ امروز به‌وقت ایران، تلاش برای اجرای بازی فورتنایت روی PS5، ناموفق گزارش شد.

سونی در پستی در ساعت ۵:۱۶ به‌وقت ایران اعلام کرد: «ما آگاهیم که برخی از کاربران درحال‌حاضر شاید با مشکلاتی در PSN مواجه باشند.»

وب‌سایت وضعیت سونی می‌گوید که مشکلات از ساعت ۳:۳۰ بامداد آغاز شده است؛ اما Downdetector نشان می‌دهد که گزارش‌های کاربران حدود یک ساعت قبل‌تر، آغاز شده‌اند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
D5-b3IranServer
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات