وزیر ارتباطات: تعداد کاربران اینترنت به ۴۳ میلیون نفر رسیده‌ است

سه‌شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰
مطالعه 3 دقیقه
وزیر ارتباطات اعلام کرد که در ۴ سال اخیر تعداد کاربران اینترنت در ایران به ۴۳ میلیون نفر رسیده است.
تبلیغات

محمود واعظی در همایش مدیران استانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «تا لحظه‌ی آخری که سر کار هستیم باید تلاش کنیم به مردم خدمت کنیم. انتخاباتِ پیش رو مهم است و همه وظیفه داریم برای پرشور شدن انتخابات بدون هیچ جهت‌گیری مردم را تشویق کرده و باید قانون را اجرا کنیم. نباید رفتار و گفتار ما از انصاف به دور باشد و باید اخلاق محور اصلی انتخابات باشد.»

واعظی افزود: «طرفداران و خود کاندیداها باید از تخریب پرهیز کنند، چه آقای روحانی و طرفدارانش و چه نامزدهای دیگر. باید به‌گونه‌ای برخورد کنیم که بعد از رقابت‌های انتخاباتی با هم همکاری کنیم. همه‌ی مدیران باید خط انصاف را در انتخابات رعایت کنند و بدون جانب‌داری و بدون استفاده از بیت‌المال در عرصه‌ی انتخابات حاضر شوند.»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: «ما در سال پایانی دولت یازدهم هستیم و وظیفه‌ی شما مدیران این است که کارها و زحمات خود را اطلاع‌رسانی کنید. در سفرهای استانی معمولا انتقاد می‌شود که چرا مدیران کل استان‌های وزارت ارتباطات عملکرد خود را به مردم اطلاع‌رسانی نمی‌کنند و من این انتقاد را می‌پذیرم. امام نیز در زمان حیاتشان می‌گفتند هر کاری انجام دادید، بگویید تا مردم بدانند. مردم خوشحال می‌شوند از کارهای انجام‌شده توسط مسئولان آگاهی پیدا کنند.»

واعظی در مورد تحقق وعده‌های رئیس ‌جمهور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: « ایشان وعده‌هایی به مردم داده‌اند که بخشی از آن‌ها عملی شد. بخش دولت الکترونیک به ما مربوط بود که کارهای زیادی در این بخش انجام شده و امیدواریم به‌زودی فاز اول دولت الکترونیک افتتاح شود.»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد دستاوردهای این وزارت‌خانه در دولت یازدهم افزود:‌ «فاز اول و دوم شبکه‌ی ملی اطلاعات را که از خواسته‌های مقام معظم رهبری بود، در این دولت به ثمر رساندیم. در توسعه‌ی شبکه‌ی کشور، شرکت ارتباطات زیرساخت شبکه‌ی انتقال را از ۹۰۰ گیگابیت بر ثانیه به بیش از ۱۰ هزار گیگابیت بر ثانیه رسانده است. در بخش پهن‌باند، شبکه‌ی داخلی کار خوبی انجام شده است؛ تاکنون به عدد ۴ هزار گیگابیت بر ثانیه رسیده‌ایم که امروز به ۶ گیگابیت بر ثانیه می‌رسد و دو هفته‌ی دیگر به ۱۰ هزار گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.»

واعظی افزود: «۳۰ میلیون سیم‌کارت بدون هویت ساماندهی شده‌اند. در این دولت برای صیانت از فضای مجازی نیز کارهای زیادی انجام شده است. بیش از ۲۷ هزار روستا به اینترنت پرسرعت دست یافته‌اند. در بخش تلفن همراه، رگولاتوری بحث تکنولوژی را از پروانه‌ها حذف کرد و در دولت یازدهم به ۳۰ هزار سایت ارائه‌دهنده‌ی خدمات 3G و 4G رسیده‌ایم.»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: «در دفعات مختلف کاهش تعرفه اینترنت را داشته‌ایم. در بستر شبکه‌‌ی ملی اطلاعات بحث کاهش ۵۰ درصدی قیمت ترافیک را داشته‌ایم که در این زمینه، آقای جهرمی و سایر مدیران زیرساخت از درآمدهای خود گذشتند. بحث رومینگ داخلی یکی از پروژه‌های بزرگی بود که من ثمراتش را در سفرهای استانی خود می‌بینم. راه‌اندازی مرکز تسهیل کسب‌وکارهای نوپا در تهران و همه‌ی استان‌های کشور برای توسعه‌ی اشتغال و کسب‌وکار یکی از کارهای خوبی بوده که در حوزه فناوری اطلاعات انجام شده است.»

محمود واعظی گفت: «کاربران اینترنت در ایران به بیش از ۴۳ میلیون نفر در دولت یازدهم رسیده است. در ابتدای این دولت ارزش بازار ICT حدود ۱۳ هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود که هم‌اکنون به بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و قصد داریم در برنامه ششم به بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برسیم. همچنین باید هرچه زودتر موانع کسب‌وکارهای اینترنتی برطرف شود.»

وزیر ارتباطات در پایان به مدیرانش تأکید کرد: «از شما می‌خواهم که نتیجه‌ی انتخابات هر چه شد، تا آخرین لحظه باید به مردم خدمت کنیم و به آن‌ها بدهکاریم.»

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات