سامسونگ در حال توسعه‌ی یک هدفون دورگوشی جدید است تا به‌طور مستقیم با محصولات محبوبی مانند ایرپاد مکس رقابت کند. هدفون سامسونگ که فعلا در مراحل اولیه‌ی طراحی قرار دارد، تنوع محصولات صوتی غول فناوری کره‌ای را فراتر از ایربادهای معمولی افزایش می‌دهد.

کدهای مرتبط با این هدفون معرفی‌نشده در اپ Galaxy Wearable کشف شده است که پشتیبانی از اتصال بلوتوث را در این دستگاه تأیید می‌کند. سامسونگ در پروژه‌های داخلی خود از نام کد گلکسی H1 برای این محصول استفاده می‌کند، هرچند احتمال دارد نام نهایی‌اش در زمان عرضه تغییر کند.

با توجه به اینکه پروژه‌ی مذکور در مراحل ابتدایی توسعه قرار دارد، احتمالا تا پیش از سال ۲۰۲۷ آن را نخواهیم دید. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند هدفون دورگوشی سامسونگ به ویژگی‌های پیشرفته‌ای مانند حذف نویز فعال (ANC)، حالت صدای محیطی، ادغام با دستیار هوش مصنوعی و عمر باتری بسیار طولانی‌تر نسبت به سری گلکسی بادز مجهز باشد.