پرش به محتوای اصلی

خطر حذف حساب پلی‌استیشن؛ اگر ۳۶ ماه آنلاین نشوید، بازی‌هایتان را از دست می‌دهید

مطالعه ۱ دقیقه
اجرای بازی Last of Us II با پلی استیشن ۵ پرو

سونی با ارسال ایمیل‌هایی به کاربران پلی‌استیشن، به آن‌ها یادآوری کرد که مالک بازی‌های دیجیتالی خود نیستند.

مالکان کنسول‌های پلی‌استیشن به‌تازگی پیام‌های هشداری از سوی سونی دریافت کرده‌اند که وضعیت مالکیت بازی‌های دیجیتال را به چالش می‌کشد. این اقدام توجه رسانه‌ها و کاربران را به بندهای حقوقی پلتفرم‌های بازی جلب کرد.

یکی از کاربران با انتشار پستی در ایکس می‌گوید مهم نیست که چه تعداد بازی خریداری کرده باشید، اگر به مدت ۳۶ ماه در حساب پلی‌استیشن خود لاگین نکنید، امکان حذف حساب کاربری شما با همه‌ی بازی‌هایش وجود دارد.

شرایط خدمات این پلتفرم نشان می‌دهد خرید یک بازی دیجیتال صرفا به‌معنای تهیه‌ی لایسنس یا مجوز استفاده از آن اثر است و خریدار مالک واقعی خود بازی محسوب نمی‌شود.

بر اساس قوانین سونی، این مجوزِ استفاده معمولا غیرقابل‌انتقال به دیگران است. همچنین در صورت مسدودشدن دائمی یا بسته‌شدن حساب کاربری، دسترسی به تمام محتوای دیجیتال خریداری‌شده و بازی‌های متصل به آن حساب برای همیشه از بین خواهد رفت.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات

از دیگر اعضاء خانواده قلم