ریزش میلیونی کاربران گیم پس؛ افزایش قیمت به ضرر مایکروسافت تمام شد
سرویس اشتراکی ایکس باکس گیم پس با بحرانی جدی روبهرو شده است چون افزایش قیمت این سرویس در سال ۲۰۲۵، ریزش گستردهی کاربران را در پی داشت.
متیو بال، مدیر ارشد استراتژی ایکس باکس، در رویداد The Game Business Live تأیید کرد که گیم پس طی چند ماه، میلیونها مشترک خود را از دست داده است. ریزش پس از آن رخ داد که قیمت اشتراک از ۲۰ دلار به ۳۰ دلار افزایش یافت.
آشا شارما، مدیرعامل جدید ایکسباکس، برای جبران این وضعیت دست به کار شد و قیمت اشتراک گیم پس آلتیمیت را به ۲۳ دلار در ماه کاهش داد. او همچنین تصمیم گرفت انتشار بازیهای جدید سری Call of Duty را در گیم پس متوقف کند.
مایکروسافت آمار دقیقی از تعداد مشترکان فعلی ارائه نمیدهد. مشخص نیست چه تعداد از کاربران پس از کاهش قیمت به این سرویس بازگشتهاند.
در سال ۲۰۲۴، تعداد اعضای گیم پس ۳۴ میلیون نفر اعلام شده بود. این آمار شامل حسابهای کاربری Xbox Live Gold بود که به Game Pass Core تبدیل شدند.
متیو بال در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد مدیریتی فیل اسپنسر و سارا باند اشاره کرد. او معتقد است برند ایکسباکس در آن دوران دچار رکود شده بود.
آشا شارما وعده داده است که کسبوکار ایکسباکس را بازسازی کند. تمرکز بر بازیهای انحصاری، بخشی از این برنامهی تحول است.