مدیرعامل جدید ایکس‌باکس از افت قیمت گیم‌پس و آثار آن می‌گوید

جمعه 8 خرداد 1405 - 15:20
مطالعه 1 دقیقه
آشا شارما
آشا شارما، مدیرعامل جدید ایکس‌باکس از روند کاهش قیمت سرویس گیم‌پس و تأثیراتش بر جذب کاربران جدید می‌گوید.
تبلیغات

مدیرعامل جدید بخش ایکس‌باکس می‌گوید کاهش قیمت اشتراک سرویس گیم‌پس یکی از نخستین تصمیم‌های مهم او پس از آغاز مدیریتش بود؛ تصمیمی که ظاهراً روند جذب کاربران را بهبود داده است.

آشا شارما در یادداشتی داخلی خطاب به کارکنان گفته افزایش قیمت و تغییر مدل‌های اشتراک گیم پس در سال گذشته باعث افت رشد سرویس و افزایش خروج کاربران شده بود. به گفته‌ی او، کاهش قیمت باعث شده تعداد مشترکان جدید بیشتر شود و نرخ حفظ کاربران نیز بهبود پیدا کند.

شارما تأکید می‌کند مسیر رشد دوباره‌ی گیم‌پس همچنان دشوار خواهد بود و این سرویس با یک تغییر یا یک بازی جدید به موفقیت پایدار نمی‌رسد.

مایکروسافت همزمان نسخه‌ی تازه‌ای از گیم‌پس را منتشر کرده که به کاربران دیسکورد نیترو اجازه می‌دهد بدون پرداخت هزینه‌ی اضافه به نسخه‌ی ابتدایی سرویس دسترسی داشته باشند.

در بخش دیگری از گزارش، گرگ پترز، مدیرعامل نتفلیکس، اعلام کرد او و آشا شارما درباره‌ی احتمال ارائه‌ی بسته‌های اشتراکی مشترک میان نتفلیکس و ایکس باکس گفت‌وگو کرده‌اند؛ هرچند هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است.

پترز می‌گوید مایکروسافت همچنان درحال بررسی بهترین مدل برای گسترش بسته‌های اشتراکی گیم‌پس است.

مدیرعامل ایکس‌باکس همچنین درباره‌ی تغییر شیوه‌ی نوشتن برند Xbox به XBOX توضیح داد و گفت این تغییر بخشی از تلاش مایکروسافت برای ساخت هویتی متمرکزتر و جدی‌تر برای برند گیمینگ خود است.

نظرات