کاهش سوددهی سامسونگ طی بهار ۲۰۱۸ با فروش پایین گوشی‌های هوشمند

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰
مطالعه 2 دقیقه
برآوردهای انجام شده نشان می‌دهند که فروش پایین گوشی‌های هوشمند سامسونگ طی بهار سال جاری، سوددهی کره‌ای‌ها طی فصل دوم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
تبلیغات

انتظار می‌رود سوددهی سامسونگ برای بهار سال جاری میلادی به دلیل فروش ضعیف گوشی‌های هوشمند این شرکت کره‌ای، سوددهی بخش تراشه و به‌صورت کلی مجموع سود آن را تحت تأثیر قرار دهد و برای اولین بار در یک سال اخیر شاهد کاهش سوددهی غول کره‌ای باشیم. تحلیل‌گران انتظار دارند تا کاهش فروش گوشی‌های هوشمند سامسونگ در سه ماهه‌ی دوم سال ۲۰۱۸ میلادی در پی کاهش ۲ درصدی سه ماهه‌ی اول، ادامه داشته باشد. بخشی از این کاهش ریشه در افزایش فروش گوشی‌های هوشمند ارزان قیمتی دارد که توسط شرکت‌های چینی نظیر شیائومی تولید می‌شوند.

از سویی دیگر، موقعیت سامسونگ به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند در بازار جهانی نیز تهدید می‌شود. با وجود پیش‌بینی‌های ارائه شده در رابطه با عملکرد ضعیف آیفون ۱۰، این گوشی فروش موفقی را پشت سر گذاشته و از این‌ رو موقعیت سامسونگ را به خطر افتاده است. سامسونگ در اواسط ماه مارس نسل جدید گوشی‌ هوشمند پرچمدار خود را با نام گلکسی اس ۹ راهی بازار کرد. کارشناسان انتظار داشتند تا فروش گلکسی اس ۹ در مقایسه با گلکسی اس ۸ که سال ۲۰۱۷ میلادی راهی بازار شده بود با کاهش همراه باشد.

برآوردهای تحلیل‌گران نشان از آن دارد که سامسونگ طی سه‌ماهه‌ی دوم سال جاری میلادی سود عملیاتی ۱۳.۳ میلیارد دلاری را کسب خواهد کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نشان از افزایش ۵.۷ درصدی دارد، حال آنکه این رقم در مقایسه با زمستان ۲۰۱۸ که با رکوردشکنی مالی سامسونگ همراه شد، کاهش پیدا کرده است. تحلیل‌گران کانال‌های فروش را به عنوان یکی از اصلی‌ترین نقاط ضعف سامسونگ برشمرده‌اند. سامسونگ با تکیه بر سیستم توزیع و فروش سنتی و آفلاین خود اقدام به عرضه‌ی گوشی‌ها می‌کند، حال آنکه رقبای این کمپانی که بیشتر شامل کمپانی‌های چینی می‌شوند، با استفاده از استراتژی‌های فروش آنلاین و بعضا برق‌آسا، علاوه‌بر کاهش هزینه‌های فروش، موجی را در میان کاربران به راه می‌اندازند.

شماری از سهامداران در انتظار عرضه‌ی گوشی‌ هوشمند سامسونگ با نمایشگر انعطاف‌پذیر و قابلیت تا شدن هستند. عرضه‌ی چنین گوشی‌ هوشمندی به دلیل بهره‌گیری از عنصر خلاقیت می‌تواند رشد فروش را برای سامسونگ به همراه داشته باشد. کاهش فروش در بخش موبایل سامسونگ باعث شده است تا عملکرد بخش تولید تراشه‌های این شرکت نیز تحت تاثیر قرار گیرد. بخش تولید تراشه‌های سامسونگ به نوعی تضمین بزرگی برای سوددهی سامسونگ است؛ به‌طوری که این بخش یک‌سوم از مجموع درآمد سامسونگ را به خود اختصاص می‌دهد. انتظار می‌رود تا درآمد بخش تولید تراشه‌های سامسونگ با افزایشی ۵۰ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته همراه شود و به ۱۱ میلیارد دلار برسد.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات