شیائومی در یک سال بیش‌از ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو به بازار عرضه کرد

پنج‌شنبه 11 دی 1404 - 21:20
مطالعه 2 دقیقه
نمای سه‌چهارم عقب خودرو شیائومی YU7
بخش خودرو شیائومی در دومین سال فعالیت خود به آمار خیره‌کننده‌ای دست یافت و برای رقبای قدیمی خط و نشان جدی کشید.
تبلیغات

شیائومی اعلام کرد که با تحویل رکوردشکن بیش از ۵۰ هزار دستگاه خودرو در ماه دسامبر (آذر و دی)، آمار کل تحویل خود در سال ۲۰۲۵ را به بیش از ۴۰۰ هزار دستگاه رساند. این شرکت اولین مدل خود، یعنی سدان SU7، را در اوایل ۲۰۲۴ در پکن رونمایی و تحویل آن را از ماه آوریل آغاز کرده بود.

شیائومی آمار دقیقی از فروش خودرو را به اشتراک نمی‌گذارد و تنها به اعلام تحویل بیش از ۵۰ هزار دستگاه در دسامبر (آذر و دی) بسنده کرد. با این حال، طبق گزارش China EV Datatracker که تحویل خودروها در چین را رصد می‌کند، شیائومی از ژانویه تا نوامبر (دی تا آبان) ۳۶۱,۶۲۵ خودرو تحویل داد که مجموع آمار سال ۲۰۲۵ را به بیش از ۴۰۰ هزار دستگاه می‌رساند.

در ماه نوامبر، شیائومی ۴۶,۲۴۹ خودرو در چین تحویل داد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۹۹٫۷ درصد رشد نشان می‌دهد. از این تعداد، ۳۳,۷۲۹ دستگاه شاسی‌بلند YU7 و ۱۲,۵۲۰ دستگاه سدان SU7 بودند.

شاسی‌بلند YU7، دومین مدل شیائومی است که در ژوئن ۲۰۲۵ (خرداد و تیر) برای رقابت با تسلا مدل Y عرضه شد. امروز، لی جون، مدیرعامل و بنیان‌گذار شیائومی، اعلام کرد که YU7 حدود ۶ ماه پس از عرضه، به رکورد تحویل ۱۵۰ هزار دستگاه دست یافت.

گفته می‌شود شیائومی قصد دارد در سال ۲۰۲۶ از دو مدل کاملاً جدید و دو به‌روزرسانی برای SU7 رونمایی کند. دو مدل جدید، خودروهایی از نوع EREV (دارای افزایش‌دهنده‌ی مسافت) هستند: یک شاسی‌بلند بزرگ ۷ نفره و یک شاسی‌بلند ۵ نفره. به‌روزرسانی‌های SU7 نیز شامل نسخه‌ی فیس‌لیفت و نسخه‌ی پریمیوم اجرایی خواهد بود.

شیائومی در حال حاضر خودروهای خود را فقط در چین می‌فروشد؛ اما همان‌طور که لو ویبینگ، رئیس این شرکت، تأیید کرده، قصد دارد در سال ۲۰۲۷ وارد بازار اروپا شود.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات