اپل برای خرید نرم‌افزار ویرایش عکس Pixelmator به توافق رسید. تیم Pixelmator این خبر را در وبلاگ خود پست کرد و نوشت هیچ تغییر اساسی در برنامه‌های Pixelmator ایجاد نخواهد شد. البته، نهایی شدن این معامله بستگی به تایید سازمان‌های نظارتی دارد.

Pixelmator که یک شرکت ۱۷ ساله است، می‌گوید: «ما از روز اول از اپل الهام گرفته‌ایم و محصولات خود را [مانند محصولات اپل] با تمرکز روی طراحی، سهولت استفاده و عملکرد تولید می‌کنیم. اکنون ما این توانایی را خواهیم داشت که حتی به مخاطبان بیشتری دسترسی یابیم و تاثیر بیشتری روی زندگی افراد خلاق در سراسر جهان بگذاریم.»

شرکت Pixelmator با برنامه‌های محبوب و قدرتمند خود به یکی از اجزای اصلی اکوسیستم اپل تبدیل شده است و چندین ویژگی قدرتمند AI و ML، ازجمله ابزارهای حذف پس‌زمینه و Super Resolution را به مرور به نرم‌افزارهای خود اضافه کرد.

اپل به‌طور منظم درحال تصاحب شرکت‌های مختلف است؛ اما درمورد فاش کردن جزئیات معامله‌های خود، محافظه‌کارانه عمل می‌کند.