پخش از رسانه

باورنکردنی؛ هوش مصنوعی جدید انتروپیک نسخه‌ای از ویندوز را ساخت! + ویدیو

چهارشنبه 20 خرداد 1405
مطالعه 1 دقیقه
هوش مصنوعی پیشرفته‌ی انتروپیک موفق شد نسخه‌ای سفارشی از ویندوز را توسعه دهد.
تبلیغات

در نمایشی خیره‌کننده از توانایی‌های هوش مصنوعی، یکی از کاربران ایکس اعلام کرد که از مدل جدید Claude Fable 5 خواسته است نسخه‌ای از سیستم‌عامل ویندوز را توسعه دهد؛ نتیجه، ساخت نمونه‌ای مبتنی‌بر مرورگر با قابلیت‌هایی فراتر از انتظار بود.

براساس ویدیو منتشرشده، این نسخه‌ی تحت وب از ویندوز امکانات متعددی ازجمله صفحه‌ی ورود به حساب کاربری، سیستم اعلان‌ها، مرورگری شبیه به اج و حتی بازی Solitaire را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. به‌نظر می‌رسد محیط کاربری طراحی‌شده تلاش می‌کند تجربه‌ای نزدیک به ویندوز واقعی ارائه دهد.

توانایی‌های Claude Fable 5 به همین‌جا محدود نمی‌شود. گفته می‌شود Fable 5 موفق به ساخت نسخه‌ای مشابه کوپایلت هم شده و نمونه‌هایی از بازی‌های الهام‌گرفته از ماینکرفت، سیستم‌های مبتنی‌بر بینایی ماشین برای تعامل با بازی‌ها و دنیاهای سه‌بعدی پیچیده را ایجاد کرده است.

درحال‌حاضر نمی‌دانیم توسعه‌ی هرکدام از این پروژه‌ها چه مدت زمان برده و چه میزان دخالت انسانی در فرایند ساخت آن‌ها وجود داشته؛ اما ساخت یک سیستم‌عامل با هوش مصنوعی چیزی نبود که تاکنون شاهدش باشیم.

انتروپیک می‌گوید Fable 5 قدرتمندترین مدلی به حساب می‌آید که تاکنون به‌طور گسترده در دسترس قرار داده است. Fable 5 نخستین نسخه‌ی عمومی از مدل‌های کلاس میتوس است؛ خانواده‌ای که به‌دلیل توانایی بسیار بالا در انجام کارهای مرتبط با امنیت سایبری، برای انتشار عمومی «بیش از حد پرخطر» توصیف شده بود.

نظرات