اپل در آستانه مراسم بعدی‌اش، یک دامنه هوش مصنوعی ثبت کرد

یک‌شنبه 3 خرداد 1405 - 15:15
مطالعه 1 دقیقه
لوگو سیری / Siri طرح جدید در پس زمینه گرافیکی
در آستانه‌ی برگزاری کنفرانس WWDC، اپل دامنه‌ی جدیدی را با محوریت هوش مصنوعی ثبت کرد.
تبلیغات

اپل ظاهراً در حال آماده‌سازی زیردامنه‌ی genai.apple.com است؛ آدرسی که هنوز صفحه‌ی فعالی ندارد، اما به گفته‌ی آرون پریس، چند هفته مانده به کنفرانس WWDC 2026 به DNS اپل اضافه شده است.

عبارت genai احتمالاً به «هوش مصنوعی مولد» اشاره دارد؛ اصطلاحی که با سرویس‌هایی مثل ChatGPT و Claude فراگیر شد. اپل درحال‌حاضر صفحه‌ای برای سرویس اپل اینتلیجنس دارد، بنابراین هنوز مشخص نیست این زیردامنه دقیقاً چه کاربردی خواهد داشت.

در کنفرانس توسعه‌دهندگان امسال شاهد رونمایی از iOS 27 و iPadOS 27 و macOS 27 با قابلیت‌های هوش مصنوعی پیشرفته‌تر خواهیم بود. یکی از مهم‌ترین تغییرات، نسخه‌ی جدید سیری با درک محتوای روی صفحه خواهد بود. گفته می‌شود اپلیکیشن مستقل سیری امکان گفت‌وگوی چندمرحله‌ای مشابه چت‌بات‌ها را فراهم می‌کند.

اپل ظاهرا می‌خواهد از هوش مصنوعی در قابلیت‌های دسترسی‌پذیری برای افراد توان‌یاب استفاده کند؛ ازجمله تولید خودکار زیرنویس برای ویدیوهای ضبط‌شده با آیفون. قابلیت Voice Control هم قرار است از زبان طبیعی پشتیبانی کند تا کاربران بتوانند با دستورات محاوره‌ای داخل اپ‌ها تعامل داشته باشند.

از دیگر قابلیت‌های احتمالی می‌توان به ساخت آسان‌تر میانبرها در Shortcuts، گزینه‌ی جدید Create a Pass در اپ Wallet، نام‌گذاری خودکار گروه تب‌ها در سافاری و قابلیت اسکن برچسب مواد غذایی یا کارت ویزیت با ویژوال اینتلیجنس اشاره کرد.

نظرات