هوش مصنوعی گوگل جمنای برای نمایشگرهای بزرگ، بهینه‌تر می‌شود

یک‌شنبه 11 خرداد 1404 - 14:20
مطالعه 1 دقیقه
آیکون گوگل جمنای در قالب اپلیکیشن در ویندوز ۱۱ با نشانگر موس
تجربه‌ی استفاده از جمنای در تبلت‌ها و گوشی‌های تاشدنی با آپدیت جدید این چت‌بات بهبود می‌یابد.
تبلیغات

گوگل در کنفرانس I/O 2025 تمرکز زیادی روی هوش مصنوعی و دستیار جمنای داشت. با وجود عرضه‌ی بیش از یک‌ساله‌ی دستیار هوشمند گوگل، طراحی آن هنوز برای دستگاه‌های مجهز به نمایشگر بزرگ مثل تبلت‌ها و گوشی‌های تاشدنی بهینه نشده، اما غول جستجوی اینترنت به‌دنبال رفع این کاستی است.

بر اساس اعلام Androidauthority، بررسی بتای جدید اپلیکیشن گوگل نشان می‌دهد، این شرکت درحال توسعه‌ی رابط کاربری جدیدی برای جمنای است که به‌طور خاص برای نمایشگرهای بزرگ طراحی شده است. طراحی جدید شامل رابط چندستونه می‌شود که در آن، پنل سمت چپ چت‌های قبلی و گزینه‌هایی مثل Gems و جست‌وجو و پنل سمت راست گفت‌وگوی فعال را نمایش می‌دهد.

ظاهر رابط کاربری جمنای بسیار شبیه نسخه‌ی تحت وب این چت‌بات به‌نظر می‌رسد و می‌تواند از فضای بزرگ نمایشگر در دستگاه‌هایی مانند گلکسی زد فولد ۶ یا گلکسی تب S10 اولترا به‌خوبی بهره ببرد. تجربه‌ی کاربری در این نسخه به‌مراتب روان‌تر و کارآمدتر از نسخه‌ی فعلی خواهد بود.

با اینکه طراحی جدید جمنای برای نمایشگرهای بزرگ هنوز به‌طور عمومی منتشر نشده است، انتظار می‌رود در ماه‌های آینده و هم‌زمان با انتشار نسخه‌ی پایدار اندروید ۱۶ در دسترس کاربران قرار گیرد. اگر گوگل این به‌روزرسانی را به‌خوبی پیاده‌سازی کند، جمنای می‌تواند به گزینه‌ی ایدئالی برای کاربران حرفه‌ای دستگاه‌های مجهز به نمایشگر بزرگ تبدیل شود.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات