نام هوش مصنوعی مایکروسافت به Windows Intelligence تغییر میکند؟
شرکت مایکروسافت پس از سرمایهگذاری هنگفت روی OpenAI، بهطور جدی وارد عرصه هوش مصنوعی شده است. این شرکت با ادغام فناوریهای مبتنیبر هوش مصنوعی در محصولات خود و معرفی کوپایلت که پیشتر با نام Bing Chat شناخته میشد، گامی بزرگ در این مسیر برداشته است. باوجوداین، بهنظر میرسد که مایکروسافت، بهدنبال ایجاد تغییرات اساسی دیگری در این زمینه میگردد.
اخیراً مایکروسافت بهروزرسانی بزرگی را برای کوپایلت منتشر کرد که تغییرات زیادی در تجربه کاربری ایجاد میکند. بااینحال، این تغییرات با استقبال گسترده کاربران مواجه نشده و بسیاری از آنها از کاهش کیفیت تجربه کاربری ابراز نارضایتی کردهاند. برخی از کاربران حتی ترجیح میدهند به نسخه قبلی کوپایلت بازگردند.
بنابر گزارش TechRadar، شواهدی از فایلهای سیستمی نشان میدهد که احتمالاً مایکروسافت در حال برنامهریزی برای یکپارچهسازی تمام ویژگیهای مبتنیبر هوش مصنوعی خود در ویندوز ۱۱ تحت برندی واحد به نام (Windows Intelligence) است. این اولین بار نیست که مایکروسافت از عبارت Windows Intelligence استفاده میکند. این شرکت قبلاً هنگام صحبت درباره ارتقای امنیت سایبری خود از این اصطلاح استفاده کرده بود.
همانطورکه میدانید، اپل اوایل امسال استراتژی هوش مصنوعی جدید خود را با نام Apple Intelligence معرفی کرد. استراتژی احتمالی مایکروسافت برای ویژگیهای مبتنیبر هوش مصنوعی ویندوز ۱۱، بهطرز عجیبی یادآور استراتژی اهالی کوپرتینو است. با اینکه جزئیات دقیق این تغییر نام هنوز مشخص نیست، نشان میدهد که مایکروسافت روی فرصتهای خود درزمینه هوش مصنوعی متمرکز شده است و میخواهد تمام خدمات مبتنیبر هوش مصنوعی خود در ویندوز را تحت چتری واحد قرار دهد.
مصطفی سلیمان، مدیرعامل بخش هوش مصنوعی مایکروسافت، معتقد است که کوپایلت، دستیار هوش مصنوعی مایکروسافت، بهزودی از ابزاری ساده فراتر میرود و به همراهی همیشگی تبدیل میشود. سلیمان میگوید که کوپایلت در آیندهی نزدیک نهتنها کارهای ما را انجام میدهد؛ بلکه با گذشت زمان ما را بهتر میشناسد و رابطه دوستانه و صمیمی با ما برقرار خواهد کرد. به عبارت دیگر، کوپایلت قرار است به دوست مصنوعی، ولی بسیار صمیمی برای ما تبدیل شود.
با توجه به این تغییرات، بهنظر میرسد که هوش مصنوعی قرار است نقش پررنگتری در آینده ویندوز ایفا کند. مایکروسافت با سرمایهگذاری روی توسعه این فناوری و یکپارچهسازی آن در محصولات خود، تلاش میکند تا تجربه کاربری را بهبود ببخشد و جایگاه خود را در بازار رقابتی فناوری حفظ کند.