گوگل امکان تشخیص واقعی بودن عکس‌ها را فراهم می‌کند

پنج‌شنبه ۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
مطالعه 2 دقیقه
ابزار Google About this image
با ابزار جدید گوگل می‌توانید محتوای جعلی را به آسانی از محتوای واقعی تشخیص دهید.
تبلیغات

هر روز سیل عظیمی از اطلاعات در فضای اینترنت منتشر می‌شود و به‌همین دلیل تشخیص واقعی بودن این داده‌ها سخت شده است. این شرایط پس‌از ورود هوش مصنوعی مولد که امکان تولید متن، عکس و حتی فیلم را دارد بسیار دشوارتر از قبل شده و گوگل سعی دارد با ارائه‌ی ابزارهای مدرن، امکان بررسی واقعی بودن اطلاعاتی مثل تصاویر را فراهم کند. غول جستجوی اینترنت در همین راستا و باهدف مبارزه با انتشار اطلاعات نادرست، ابزار About This Image را به‌طور سرتاسری دراختیار کاربران قرار خواهد داد.

ابزار About This Image در بخش جست‌وجوی گوگل و برای همه‌ی کاربران انگلیسی زبان دردسترس است. این فناوری جذاب درمورد تصاویر، اطلاعات بسیار ارزشمندی مثل تاریخچه، نحوه‌ی استفاده و توصیف دیگران از آن عکس، ابرداده‌های تصویر و نشانه‌هایی که نشان می‌دهد آیا تصویر با هوش مصنوعی ساخته شده یا خیر را دراختیارتان قرار می‌دهد.

ابزار Google About this image

طبق اعلام گوگل، تصاویر ساخته‌شده با هوش مصنوعی به‌کمک ابزار About This Image برچسب‌گذاری شده‌اند. با کلیک روی منوی سه‌نقطه‌ی زیر هر عکس در بخش جست‌وجوی تصاویر گوگل، می‌توان به ابزار مذکور دسترسی داشت.

Fact Check Explorer ابزار دیگری است که روزنامه‌نگاران می‌توانند از آن برای بررسی آنلاین تصاویر بهره ببرند. این ابزار از نشانه‌گذاری برای پیداکردن اطلاعات مربوط به تصاویر سازمان‌های مستقل سرتاسر جهان استفاده می‌کند و نمای کلی از عکس و استفاده از آن را در طول زمان ارائه می‌دهد. گوگل همچنین نسخه‌ی بتای قابلیت جست‌وجوی تصویر را ازطریق API معرفی کرده است که توسعه‌دهندگان می‌توانند از آن در برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های خود استفاده کنند.

ابزار Google About this image

گوگل همچنین درحال انجام آزمایش‌هایی با هوش مصنوعی مولد است تا توضیحاتی برای تصاویر اینترنت ارائه دهد.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات