بهترین هارد اکسترنال های موجود در بازار ایران [تیر ۱۴۰۲]

یک‌شنبه ۴ تیر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۰
مطالعه 25 دقیقه
تنوع زیاد هارد اکسترنال انتخاب مدل مناسب را دشوار کرده است. در این مقاله با بهترین هارد اکسترنال های موجود در بازار ایران آشنا می‌شویم.
تبلیغات

در ده سال گذشته، دنیای حافظه‌‌های ذخیره‌سازی تغییرات زیادی دیده است؛ ولی هارددیسک‌ها هنوزهم محبوبیت زیادی در بین کاربران و علاقه‌مندان به ذخیره‌سازی حجم زیاد اطلاعات دارند. هارددیسک‌ها هنوز اصلی‌ترین حافظه‌های ذخیره‌سازی در کامپیوترهای شخصی محسوب می‌شوند و با‌توجه‌به نسبت حجم به قیمت، گزینه ایدئالی برای آرشیو اطلاعات محسوب می‌شوند. همان‌طورکه می‌دانید، هارددیسک‌ها را به دو دسته کلی اینترنال (داخلی) و اکسترنال (خارجی) تقسیم می‌شوند:

  • دسته اول آن‌هایی هستند که در داخل لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترهای خانگی استفاده می‌شوند و برای ارتباط با سیستم از درگاه SATA بهره می‌برند.
  • دسته دوم آن‌هایی هستند برای ذخیره‌‌ اطلاعات خارج از کامپیوتر به‌کار می‌روند و از درگاه‌هایی مثل USB و تاندربولت برای اتصال خود استفاده می‌کنند.

هارددیسک‌های اکسترنال را می‌توان ازنظر طراحی و کاربرد به دو دسته مهم اکسترنال‌های معمولی و اکسترنال‌‌های آرشیوی تقسیم کرد:

  • دسته اول ابعاد کوچکی دارند که عموما در دل خود درایو‌های ۲٫۵ اینچی را جای داده‌اند. این حافظه‌ها عموما به منبع تغذیه خارجی نیازی ندارند و انرژی لازم را ازطریق درگاه USB دریافت می‌کنند. همچنین، به‌راحتی جابه‌جایی می‌شوند و می‌توان آن‌ها را هر جایی بدون نیاز به برق استفاده کرد.
  • دسته دوم ابعاد بزرگ‌‌تری دارند و به‌گونه‌ای طراحی می‌شوند که بتوانند به‌صورت ایستاده روی میز قرار بگیرند و در ظرفیت‌های چشمگیر برای آرشیو اطلاعات استفاده شوند. تقریباً همه این نوع حافظه‌ها به‌دلیل استفاده از درایو‌های بزرگ‌تر ۳/۵ اینچی، نیازمند اتصال به منبع برق خارجی هستند؛ بنابراین، به‌دلیل ابعاد و وزنشان به‌راحتیِ دسته اول حمل‌شدنی نیستند و گاه با چند نوع درگاه به کامپیوتر متصل می‌شوند.
فهرست مطالب
apacer Ac731 / اپیسر ای سی ۷۳۱

ظرفیت هارد اکسترنال

مهم‌ترین ویژگی‌ هاردهای اکسترنال تنوع ظرفیت‌ها و قیمت معقول هر گیگابایت از آن‌ها است. هاردهای اکسترنال یک و دوترابایتی معمولی ظرفیت‌های پرفروش‌ این نوع محصولات به‌شمار می‌روند و نیازهای طیف وسیعی از کاربران را پوشش می‌دهند. اکسترنال‌های معمولی با ابعاد کوچک و حداکثر ظرفیت شش ترابایت هم در بازار موجود هستند.

امروزه، هارد اکسترنال رومیزی یا دسکتاپ تا ظرفیت‌های بسیار زیاد مانند چهل ترابایت هم دردسترس هستند و ظرفیت‌های شش و ده و چهارده ترابایت نیز ظرفیت‌های محبوب این حافظه‌ها محسوب می‌شود. فراموش نکنید پیش از هرگونه تصمیم برای خرید حافظه، ابتدا ظرفیت موردنیازتان را برگزینید و سپس انتخاب را آغاز کنید.

سه هارد اکسترنال لسی d2، وسترن my Book و HD900 ای دیتا با رنگ مشکی در کنار هم

سرعت هارد اکسترنال

سرعت چرخش دیسک تقریباً در همه مدل‌های معمولی هارد اکسترنال ۵،۴۰۰ دوربردقیقه است و مدل‌های رومیزی به‌دلیل ساختار فنی‌شان، هم در مدل‌های ۵،۴۰۰ و هم ۷،۲۰۰ دوربردقیقه عرضه می‌شود. مدل‌های ۷،۲۰۰ دوربردقیقه تقریباً ۳۳ درصد سریع‌تر از نمونه‌های ۵،۴۰۰ هستند.

نکته مهمی که درباره هاردهای اکسترنال بیشتر از سرعت چرخش اهمیت دارد، ارتباط آن با رایانه است؛ یعنی اگر شما هارد اکسترنالی با پشتیبانی از USB 3.0 را به درگاه USB 2.0 متصل کنید، سرعت شما به‌مراتب کمتر از حد انتظارتان خواهد بود. پس پیش از خرید، حتماً به نوع درگاه‌های کامپیوتر و حافظه دقت کنید. درگاه USB 3.0 و خانواده نسل اول USB 3.1 و USB 3.2 ازنظر سرعت یکسان هستند و حداکثر سرعت‌ انتقال پنج‌ گیگابیت‌برثانیه را ارائه خواهند داد. برای آشنایی بیشتر با تفاوت‌های انواع درگاه USB مقاله «USB چیست؟» را مطالعه کنید.

استاندارد USB 2.0 حداکثر ۴۸۰ مگابیت‌برثانیه را انتقال می‌دهد؛ بدین‌معنی که هارددیسکی که قابلیت انتقال صد تا دویست مگابایت‌بر‌ثانیه را دارد، با اتصال به این درگاه سرعتی بیشتر از شش مگابایت‌برثانیه را تجربه نخواهد کرد. اتصال تاندربولت و USB نوع C دیگر راه‌های ارتباطی بین حافظه‌های SSD و هارد اکسترنال و کامپیوتر هستند. نمونه‌های بی‌سیم نیز در بازار یافت می‌شوند؛ اما تنوع مدل در آن‌ها بسیار کمتر است.

طراحی هارد اکسترنال

هارددیسک‌ها حتی در بهترین مدل‌‌ها حین کار به تکان‌خوردن حساس هستند؛ بنابراین، منظور از ضد‌ضربه‌بودن در هارددیسک‌های اکسترنال عموما محافظت از داده‌ها در تکان‌ها و زمین‌خوردن‌هایی است که در آن حافظه به کامپیوتر متصل نیست. استانداردهای مختلفی در این بخش وجود دارد؛ مانند مقاومت دربرابر افتادن از ارتفاع ۱٫۵ متری، گواهی IP68 برای ضد‌آب‌بودن کامل و... که همگی را پیش از خرید باید بررسی کنید. هارددیسک‌های اکسترنال ضد‌ضربه و ضد‌آب عموما کمی بزرگ‌تر از نمونه‌های مشابه ساده خود هستند. هاردهای اکسترنال رومیزی که به آن‌ها «آرشیوی» هم گفته می‌شود، عموما ابعاد بسیار بزرگ‌تری دارند؛ در‌صورتی‌که دیگر اکسترنال‌ها را حتی در جیبتان هم می‌توانید جا دهید. اگر نگران گم‌شدن کابل اتصال هستید، برخی مدل‌ها محفظه‌ای برای اتصال آن به حافظه در نظر گرفته‌اند.

ای دیتا Adata HD770g

سایر قابلیت‌های هارد اکسترنال

حسگر اثرانگشت و دیگر ویژگی‌های امنیتی، تنوع درگاه در هاردهای آرشیوی یا حتی نورپردازی ازجمله ویژگی‌های کم‌اهمیت‌تر در هاردهای اکسترنال هستند.

بهترین هاردهای اکسترنال اقتصادی

این دسته از هارد اکسترنال‌ها که بخش مهمی از بازار را تشکیل می‌دهند، با طراحی ساده و ابعاد مناسبشان گزینه مناسبی برای حمل روزانه هستند و کاربری‌های عادی را به‌خوبی پوشش می‌دهند. در این دسته، از ضد‌آب‌بودن و طراحی خاص و البته هزینه اضافی برای آن‌‌ها خبری نیست. همه هاردهای اکسترنال این رده از نوع ۲٫۵ اینچی و با سرعت چرخش ۵،۴۰۰ دوربردقیقه هستند.

بهترین هارد اکسترنال - توشیبا Canvio Basics

توشیبا Canvio Basics

توشیبا Canvio Basics ساده‌ترین و اقتصادی‌ترین هارددیسک اکسترنال این شرکت محبوب محسوب می‌شود. این هارد اکسترنال با ظرفیت‌های مختلفی از پانصد گیگابایت تا چهار ترابایت در بازار عرضه شده است و همه آن‌ها از نسل اول استاندارد USB 3.2 پشتیبانی می‌کنند؛ بنابراین، در تئوری می‌تواند با حداکثر سرعت پنج گیگابیت‌بر‌ثانیه اطلاعات را انتقال دهد. طراحی توشیبا Canvio Basics ساده و باریک و به‌اصطلاح مینیمالی است. این هارددیسک ۲٫۵ اینچی به‌قدری کوچک است که به‌راحتی در کف دست جای می‌گیرد.

بسته به ظرفیت هارددیسک، وزن آن‌ها هم متغیر است؛ به‌طوری‌که مدل پانصدگیگابایتی فقط ۱۴۰ گرم وزن دارد و مدل‌های یک و دوترابایتی ۱۰ گرم سنگین‌ترند و وزن مدل چهارترابایتی نزدیک به ۲۲۰ گرم است. بنابراین به‌جز مدل چهار‌ترابایتی، بقیه مدل‌ها به‌قدری سبک طراحی شده‌اند که به‌سختی متوجه وزن آن در دستتان خواهید شد. نکته دیگری که درباره Canvio Basics باید اشاره کنیم، این است که بدنه این هارددیسک روکشی کاملاً مات دارد و اثرانگشت روی آن باقی نمی‌ماند؛ بنابراین، ظاهر هارددیسک همیشه تمیز باقی می‌ماند. این هارد اکسترنال توشیبا فقط در رنگ مشکی عرضه شده است.

بهترین هارد اکسترنال - وسترن دیجیتال My Passport

وسترن دیجیتال My Passport

طراحی مینیمال و ابعاد مناسب و عرضه در ظرفیت‌های یک، دو، چهار و پنج ترابایت وسترن دیجیتال My Passport را به هاردی مناسب و خوش‌اندازه از برندی معتبر تبدیل کرده است. البته در این هارد اکسترنال از مقاومت دربرابر ضربه خبری نیست. وزن مدل‌های یک و دوترابایتی فقط ۱۲۰ گرم و وزن مدل‌های دیگر ۲۱۰ گرم است. در این حافظه، وسترن دیجیتال از درگاه Micro USB نوع B استفاده کرده و سرعت نوشتن و خواندن در آن درصورت اتصال به درگاه USB 3.0 بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ مگابایت خواهد بود.

بهترین هارد اکسترنال - سیگیت Expansion

سیگیت Expansion

سیگیت Expansion یکی از هاردهای اکسترنال جذاب بازار ایران محسوب می‌شود. ابعاد مناسب و وزن ۱۷۰ و ۲۳۰ گرمی در مدل‌های مختلف و عرضه در پنج ظرفیت یک تا پنج ترابایت، ازجمله ویژگی‌های این حافظه به‌شمار می‌رود. این هارد اکسترنال فقط در رنگ مشکی روانه بازار شده و سیگیت از درگاه میکرو USB نوع B در این حافظه استفاده کرده است. این هارد اکسترنال وسترن دیجیتال طبق انتظار، از درگاه USB 3.0 نیز پشتیبانی می‌کند.

بهترین هاردهای اکسترنال با طراحی خاص یا بدنه مقاوم

این دسته از هارد‌های اکسترنال در بازار بسیار محبوب شده‌اند و عموما وزن و ابعاد و حتی قیمت بیشتری از دسته پیشین دارند. ضدآب و ضد‌ضربه بودن این حافظه‌ها فقط در زمانی است که حافظه مشغول کار نباشد؛ اما برخی از محصولات این دسته به‌دلیل سیستم ضدارتعاش خود درمقایسه‌با دسته قبل دربرابر تکان‌های در حال کار نیز ممکن است مقاوم‌تر باشند. طراحی‌‌ اسپرت‌تر و تنوع در این دسته از محصولات زیاد است؛ بنابراین، اگر کمی افزایش قیمت برایتان مهم نیست و به‌دنبال هاردهای مقاوم‌تر هستید، به محصولات این دسته نگاهی بیندازید.

بهترین هارد اکسترنال - توشیبا Canvio Slim

توشیبا Canvio Slim

گران‌ترین و لوکس‌ترین هارد اکسترنال توشیبا Canvio Slim نام دارد. این هارددیسک که در دو رنگ نقره‌ای و مشکی وارد بازار شده است، بدنه‌ای باریک و سبک و تماما آلومینیومی دارد و روکش مات این هارددیسک نیز تا حد زیادی در‌مقابل جذب اثرانگشت مقاوم است. همه ظرفیت‌های Canvio Slim از نسل اول USB 3.2 پشتیبانی می‌کنند و روی کاغذ می‌توانند با سرعت حداکثر پنج گیگابیت‌‌بر‌‌‌ثانیه تبادل اطلاعات کنند. این هارددیسک ۲٫۵ اینچی نیز برق موردنیازش را از درگاه USB دریافت می‌کند و آن را بدون هیچ مشکلی به انواع تلویزیون هوشمند می‌توانید متصل کنید.

از امکانات جذاب Canvio Slim می‌توانیم به دو نرم‌افزار Toshiba Storage Backup و Toshiba Storage Security اشاره کنیم. نرم‌افزار اول همان‌طور‌که از نامش پیدا است، به‌صورت خودکار از محتوای هارددیسک روی فضای ابری نسخه بکاپ تهیه می‌کند. نرم‌افزار دوم، یعنی Storage Security، برای رمزگذاری روی هارددیسک کاربرد دارد تا امنیت اطلاعاتتان را بتوانید افزایش دهید. هر دو نرم‌افزار را به‌رایگان از وب‌سایت رسمی Canvio می‌توانید دانلود کنید.

بهترین هارد اکسترنال - ای دیتا HD720

ای دیتا HD720

HD720 یکی از هارددیسک‌های محبوب ای‌دیتا در بازار کشورمان محسوب می‌شود. وزن ۲۳۲ گرمی مدل‌های یک و دوترابایتی، گیره اتصال کابل، ضدآب‌ (گواهی IP68) و ضد‌ضربه بودن، ازجمله ویژگی‌های این هارددیسک محسوب می‌شود. ای‌دیتا از دیسک‌های سیگیت در این محصول بهره گرفته است و سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی آن با استفاده از درگاه USB 3.0 به ۱۴۰ مگابایت‌برثانیه نیز می‌رسد. قیمت هارد اکسترنال ADATA مدل HD720 نیز نسبت به ویژگی‌های آن مناسب است.

بهترین هارد اکسترنال - اپیسر AC731

اپیسر AC731

اپیسر AC731 محصولی ضدآب و ضد‌ضربه با طراحی غیراسپرت است و با‌‌‌توجه‌‌به وزن ۲۳۸ گرمی‌اش، ابعاد مناسبی نیز دارد. همان‌طور‌که در «بررسی هارد اکسترنال اپیسر AC731» اشاره کردیم، این حافظه گواهی IP68 دارد و حداکثر سرعت خواندن ۱۴۰ مگابایت‌برثانیه را ارائه می‌کند. این حافظه را به کسانی توصیه می‌کنیم که به‌دنبال حافظه‌ای با ظاهر رسمی‌ و ضدضربه هستند. اپیسر از درگاه USB Type A در این محصول بهره گرفته است و حفاظت از اطلاعات در افتادن از ارتفاع ۱/۲ متری را تضمین می‌کند. این هارددیسک فقط در رنگ مشکی و دو ظرفیت یک و دو ترابایت عرضه شده است.

بهترین هارد اکسترنال - سلیکون پاور Armor A75

سلیکون پاور Armor A75

سلیکون پاور نیز یکی از بازیگران مهم در عرصه هاردهای اکسترنال است و Armor A75 این شرکت با طراحی شکیل و بدنه آلومینیومی و مقاومت دربرابر ضربه‌، یکی از محصولات زیبای این رده محسوب می‌شود. A75 در دو ظرفیت یک و دو ترابایت عرضه می‌شود و از درگاه USB نوع C در آن استفاده شده است. این یعنی می‌توانید به‌راحتی از کابل‌های گوشی خود برای اتصال این حافظه به کامپیوتر خود استفاده کنید. وزن ۱۶۹ گرمی و ابعاد این هارد اکسترنال سیلیکون پاور کاملاً مناسب ارزیابی می‌شود.

بهترین هارد اکسترنال های دسکتاپ یا آرشیو

در این بخش، هاردهای اکسترنال محبوب و برتر دسکتاپی را معرفی خواهیم کرد. در این نوع هارددیسک‌ها، عرضه در ظرفیت‌های حجیم، نیازمندی به آداپتور، تنوع درگاه‌ها و پشتیبانی از RAID دیده می‌شود. این هارددیسک‌ها مانند محصولات پیشین چندان حمل‌کردنی نیستند؛ به‌همین‌دلیل، دسکتاپ نامیده می‌شوند. سیگیت، وسترن دیجیتال، لسی و ای‌دیتا بازیگران مهم این رده از هاردها در جهان و کشورمان هستند. همان‌طورکه پیش‌تر نیز گفتیم، این حافظه‌ها از هاردهای ۳٫۵ اینچی دسکتاپی استفاده می‌کنند.

بهترین هارد اکسترنال - سیگیت Backup Plus Hub

سیگیت Backup Plus Hub

بکاپ پلاس هاب به‌دلیل داشتن دو درگاه USB در جلو خود، پسوند Hub را به‌خود گرفته است. ازنظر عملکرد، طبق ادعای وب‌سایت سازنده، تفاوتی بین این مدل با مدل Expansion Desktop وجود ندارد و در شرایط ایدئال هر دو در آزمایش‌های ترتیبی، می‌توانند به سرعتی بین ۱۸۰ تا ۱۹۰ مگابایت‌برثانیه برسند. این هارد اکسترنال سیگیت در شش ظرفیت چهار تا شانزده ترابایت عرضه شده است.

بهترین هارد اکسترنال - ای دیتا HM900

ای دیتا HM900

سری HM در سبد محصولات ای‌دیتا، جزو دیگر هاردهای اکسترنال رومیزی شناخته‌شده در بازار کشورمان هستند. ازنظر وزن و ابعاد، ای دیتا HM900 گزینه مناسب‌تری محسوب می‌شود؛ اما فقط می‌توانید مدل‌های سه و چهار و شش ترابایتی آن را سفارش دهید. ازنظر سرعت و پایداری انتقال اطلاعات، با گزینه تقریباً مشابه نمونه‌های هم‌قیمت سیگیت و وسترن دیجیتال رو‌به‌رو هستیم.

نمای جلو هارد اکسترنال دسکتاپی لسی d2 Proffesional با رنگ مشکی

لسی d2 Professional

لسی دی ۲ پروفشنال هارد اکسترنال گران‌قیمت‌تر از نمونه‌های نام‌ برده شده است و با سرعت چرخش ۷،۲۰۰ دوری و درگاه USB نوع C رسیدن به سرعت انتقال ۲۴۰ تا ۲۵۰ مگابایت‌برثانیه را ممکن می‌سازد. لسی از هارددیسک‌‌های ۳/۵ اینچی انترپرایز سیگیت در این حافظه بهره گرفته است. بدنه فلزی و عرضه در ظرفیت‌های متنوع از چهار تا شانزده ترابایت، ازجمله ویژگی‌های این محصول لسی به‌شمار می‌رود.

بهترین هارد اکسترنال بر اساس مارک و شرکت سازنده

حال در این بخش قصد داریم شما را با بهترین هارد اکسترنال‌های هر برند آشنا کنیم تا بتوانید تصمیم بهتری هنگام خرید بگیرید. توجه داشته باشید که همیشه گران‌ترین مدل، بهترین قابلیت‌ها را ارائه نمی‌دهد.

بهترین هارد اکسترنال ADATA

بهترین هارد اکسترنال - ای دیتا HD770G

هارد اکسترنال ای دیتا مدل HD770G

از بهترین مارک هارد اکسترنال می‌توان به ای دیتا اشاره کرد که اکثر محصولات آن عملکرد بسیار خوبی دارند و افراد زیادی آن‌ها را خریداری می‌کنند.

HD770G هارددیسک ضد‌آب و ضد‌ضربه جدید ADATA است که با ۲۷۰ گرم وزن در دو ظرفیت یک و دو ترابایت روانه بازار شده است. این هارددیسک با چراغ‌های LED و ظاهر امروزی‌اش، گزینه‌‌ مناسبی برای گیمرها خواهد بود. باز‌شدن ساده پوشش درگاه‌ها، مقاومت دربرابر نفوذ آب تا عمق دومتری، استانداردهای ضدشوک و فقدان محلی برای اتصال کابل، ازجمله ویژگی‌های این هارددیسک به‌شمار می‌رود. HD770G در دو رنگ قرمز و مشکی عرضه می‌شود و کاربر کنترلی روی نورپردازی‌اش ندارد. ای‌دیتا از درگاه Micro USB B در این حافظه ذخیره‌سازی استفاده کرده است. برای آشنایی بیشتر با این محصول نگاه نزدیک به HD770G را مشاهده کنید.

بهترین هارد اکسترنال وسترن دیجیتال

بهترین هارد اکسترنال - وسترن دیجیتال My Book Desktop

هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل My Book Desktop

مای بوک دسکتاپ در رده خود، یکی از محصولات خوش‌قیمت محسوب می‌شود. سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ مگابایت‌برثانیه، پشتیبانی پیش‌فرض از exFAT، عرضه در هفت ظرفیت از سه تا چهارده ترابایت برخی از ویژگی‌های این هارد اکسترنال است. وسترن از هارد ۳٫۵ اینچی با سرعت چرخش ۵،۴۰۰ دوربردقیقه در این محصول استفاده کرده است. گفتنی است در پشت این محصول، تنها یک خروجی برای تبادل اطلاعات به‌چشم می‌خورد.

می‌توان گفت در این راهنمای خرید هارد اکسترنال، یکی از بهترین موارد که حتما خرید آن پیشنهاد می‌شود My Book Desktop است.

بهترین هارد اکسترنال توشیبا

هارد اکسترنال توشیبا Convio Advance USB 3.2 با رنگی مشکی از نمای روبه‌رو

هارد اکسترنال توشیبا مدل Canvio Advance USB 3.2

می‌توان Canvio Advance USB 3.2 را بهترین مدل هارد توشیبا دانست زیرا با رابط اتصال بیرونی USB 3.2 سرعت بسیار خوبی دارد. این محصول با ابعاد ۱۰۹ در ۷۸ در ۱۴ میلی‌متر، دارای سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه است.

هارد اکسترنال توشیبا مدل Canvio Advance در ظرفیت‌های مختلف به فروش می‌رسد و می‌توانید آن را در رنگ‌های مشکی، سفید، قرمز و سبز خریداری کنید. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که جنس بدنه‌ی آن از پلاستیک است.

بهترین هارد اکسترنال سیگیت

هارد اکسترنال سیگیت One Touch با رنگی نقره ای از نمای روبه‌رو

هارد اکسترنال سیگیت مدل One Touch

برای بهترین هارد اکسترنال سیگیت سراغ مدل One Touch رفتیم زیرا دارای رابط اتصال بیرونی USB 3.2 و سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه است. همچنین این محصول حداکثر پهنای باند انتقال اطلاعات ۵ گیگابایت در ثانیه را ارائه می‌دهد.

این مدل از هارد سیگیت که در ظرفیت‌های مختلف به فروش می‌رسد دارای ابعاد ۱۱۴ در ۷۸ در ۱۱ است و بدنه‌ای از جنس آلومینیوم دارد. در نهایت نیز باید گفت که می‌توانید One Touch را در رنگ‌های مختلف مشکی، نقره‌ای، آبی روشن، قرمز، طلایی، رزگلد و خاکستری خریداری کنید.

بهترین هارد اکسترنال سیلیکون پاور

هارد اکسترنال Armor A85 با رنگی نقره ای از نمای روبه‌رو

هارد اکسترنال سیلیکون پاور مدل Armor A85

یکی از معروف‌ترین برندهای هارد اکسترنال، سیلیکون پاور است زیرا محصولات متنوع و قدرتمندی ارائه می‌کند. Armor A85 نیز در میان محصولات دیگر این شرکت، با بدنه‌ی مقاوم، گواهی IP68 و قابلیت AES 256-bit یکی از بهترین‌ها است. حتی اگر این هارد از ارتفاع ۳ متری هم به زمین بیفتد باز هم کار می‌کند.

این محصول که در ظرفیت‌های مختلف به فروش می‌رسد دارای سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه، حداکثر پهنای باند انتقال اطلاعات ۵ گیگابایت بر ثانیه و ولتاژ و جریان عملیاتی ۵ ولت است. اگر به دنبال محصولی قدرتمند با عملکرد مناسب هستید، هارد اکسترنال سیلیکون پاور مدل Armor A85 را پیشنهاد می‌کنیم.

بهترین هارد اکسترنال بر اساس قیمت

حال سراغ دسته‌بندی محصولات براساس قیمت‌هایشان می‌رویم تا بتوانید هنگام خرید، براساس بودجه‌ی خود، راحت‌تر تصمیم بگیرید. همانطور که می‌دانید قیمت هارد اکسترنال براساس ظرفیت آن تغییر می‌کند، در نتیجه موارد آورده شده در این بخش با ظرفیتشان مشخص شده‌اند.

بهترین هارد اکسترنال تا ۲ میلیون تومان

هارد اکسترنال Canvio Ready با رنگی مشکی از نمای سه رخ

هارد اکسترنال توشیبا مدل Canvio Ready ظرفیت 1 ترابایت

یکی از ارزان‌ترین هارد اکسترنال‌های موجود در بازار که می‌توان به توانایی آن اعتماد کرد، Canvio Ready است. اگر ظرفیت یک ترابایتی آن را خریداری کنید، می‌توانید به محصولی دسترسی داشته باشید که علاوه‌بر پشتیبانی از رابط اتصال بیرونی USB 3.2، سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه را ارائه می‌دهد.

بدنه‌ی ۱۷۵ گرمی با ابعاد ۱۱۹ در ۸۰ در ۱۵ میلی‌متری این محصول از جنس پلاستیک است. درضمن می‌توانید آن را در رنگ‌های مشکی و سفید خریداری کنید.

بهترین هارد اکسترنال تا ۴ میلیون تومان

هارد اکسترنال Armor A80 با رنگی آبی تیره از نمای سه رخ

هارد اکسترنال سیلیکون پاور مدل Armor A80 ظرفیت 1 ترابایت

به احتمال زیاد تاکنون بارها تصویر این هارد را دیده‌اید. دلیل آن هم کیفیت بالا و قیمت نسبتا مناسب آن است. این محصول را می‌توان یکی از مقاوم‌ترین محصولات سیلیکون پاور دانست؛ خرید این محصول به افرادی که برایشان مقاومت بالای هارد اکسترنال در برابر آسیب‌های بیرونی مهم است، پیشنهاد می‌شود.

از دیگر ویژگی‌های این هارد می‌توان به رابط اتصاب بیرونی USB 3.2، سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه و حداکثر پهنای باند انتقال اطلاعات ۵ گیگابایت بر ثانیه اشاره کرد. همچنین Armor A80 دارای گواهی IPX7 است و در برابر فشار تا حداکثر ۳۰۰ کیلوگرم مقاومت دارد.

جنس بدنه‌ی این محصول سیلیکون پاور از فلز و پلاستیک است و می‌‌توانید Armor A80 را در رنگ‌های آبی و مشکی خریداری کنید.

بهترین هارد اکسترنال تا ۵ میلیون تومان

هارد اکسترنال Hd650 با رنگی قرمز مشکی از روبه‌رو

هارددیسک اکسترنال ای دیتا مدل HD650 ظرفیت 4 ترابایت

HD650 هاردی است که در ظرفیت‌های مختلف به فروش می‌رسد. اما اگر بودجه شما ۵ میلیون تومان است، پیشنهاد می‌کنیم سراغ خرید نسخه‌ی ۴ ترابایتی آن بروید. از ویژگی‌های آن می‌توان به سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه، رابط اتصال USB 3.2 و حداکثر پهنای باند انتقال اطلاعات ۵ گیگابایت بر ثانیه اشاره کرد.

بدنه پلاستیکی HD650 دارای ابعادی برابر ۱۲۶ در ۹۸ در ۲۶ است و می‌توان آن را در رنگ‌های مشکی، قرمز و آبی خریداری کرد. همچنین این محصول از رمزنگاری AES 256-bit پشتیبانی می‌کند. درنتیجه امنیت اطلاعات شما حفظ خواهد شد.

بهترین هارد اکسترنال تا ۷ میلیون تومان

بهترین هارد اکسترنال - وسترن دیجیتال My Book Desktop

هارددیسک اکسترنال وسترن دیجیتال مدل My Book Desktop ظرفیت 6 ترابایت

اگر کمی بودجه‌ی خود را افزایش دهید می‌توانید مدل ۶ ترابایتی My Book Desktop را بخرید که یکی از بهترین هارد اکسترنال‌های موجود در بازار است.

اگر به خاطر داشته باشید در قسمتی که بهترین هاردهای هر شرکت را معرفی کرده‌بودیم، My Book Desktop به عنوان بهترین محصول وسترن دیجیتال معرفی و مشخصات آن بررسی شد. می‌توانید ظرفیت ۶ ترابایتی آن را خریداری کرده و از آن با خیال راحت استفاده کنید.

بهترین هارد اکسترنال تا ۸ میلیون تومان

هارد اکسترنال Black P10 با رنگی مشکی از روبه‌رو

هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل WD_Black P10 Game Drive ظرفیت 5 ترابایت

حال سراغ WD_Black P10 Game Drive می‌رویم که هارد اکسترنال مناسب گیمرها است و می‌توان با خرید نسخه‌ی ۵ ترابایتی آن به فضای ذخیره‌سازی زیادی دسترسی داشت. این محصول با رابط اتصال USB 3.2، حداکثر پهنای باند انتقال اطلاعات ۵ گیگابایت بر ثانیه و سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه گزینه‌ای عالی برای خرید محسوب می‌شود.

وسترن دیجیتال، WD_Black P10 Game Drive را تنها در رنگ مشکی عرضه کرده است. همچنین این محصول علاوه بر ویندوز و مک‌اواس از بعضی از کنسول‌های سونی و مایکروسافت نیز پشتیبانی می‌کند.

بهترین هارد اکسترنال بر اساس ظرفیت

درنهایت سراغ دسته‌بندی بهترین هارد اکسترنال‌های مختلف براساس ظرفیت آن‌ها رفتیم. در این بخش می‌توانید محصول مورد نظر را براساس نیاز خود انتخاب کنید.

بهترین هارد اکسترنال 1 ترابایتی

هارد اکسترنال HD710 Pro با رنگی مشکی نارنجی از روبه‌رو

هارد اکسترنال ای دیتا مدل HD710 Pro ظرفیت 1 ترابایت

می‌توان گفت یکی از بهترین هاردهای یک ترابایتی مدل HD710 Pro ای‌دیتا است که علاوه‌بر داشتن قیمت مناسب، بدنه‌ی محکمی دارد که از پلاستیک سه‌لایه ساخته شده و می‌تواند حتی در برابر افتادن از ارتفاع ۱٫۵ متری نیز مقاومت کند. می‌توانید محصول مذکور را در رنگ‌های مشکی، زرد، آبی و قرمز تهیه کنید.

هارد اکسترنال ای دیتا مدل HD710 Pro رابط اتصال بیرونی USB 3.2، سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه و حداکثر پهنای باند انتقال اطلاعات ۵ گیگابایت بر ثانیه است. همچنین این محصول دارای استاندارد ضدآب IP68 و استاندارد نظامی MIL-STD-810G است.

بهترین هارد اکسترنال 2 ترابایتی

هارد اکسترنال Convio Advance با رنگی آبی نفتی از روبه‌رو

هارد اکسترنال توشیبا مدل Canvio Advance ظرفیت 2 ترابایت

اگر قصد خرید هاردی با ظرفیت ۲ ترابایت را دارید، Canvio Advance را به شما پیشنهاد می‌کنیم که با داشتن رابط اتصال بیرونی USB 3.2، سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه و حداکثر پهنای باند انتقال اطلاعات ۵ گیگابیت بر ثانیه می‌توان گزینه‌ای عالی برایتان باشد.

این محصول توشیبا با ابعاد ۱۰۹ در ۷۸ در ۱۴ میلی‌متر وزنی برابر ۱۴۹ گرم دارد و بدنه‌ی آن از جنس پلاستیک است. Canvio Advance در رنگ‌های مشکی، سفید، آبی و قرمز به فروش می‌رسد.

بهترین هارد اکسترنال - وسترن دیجیتال Elements

هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل Elements ظرفیت 2 ترابایت

دیگر هارد اکسترنال اقتصادی و اندازه‌مناسب وسترن دیجیتال در بازار کشورمان محصولات سری Element هستند که در پنج ظرفیت یک تا پنج ترابایت عرضه می‌شوند. این هارد همانند سری My Passport، دربرابر ضربه مقاوم نیست و ازنظر وزن و سرعت انتقال اطلاعات، تفاوت چندان محسوسی با مای پاسپورت ندارد. می‌توان آن را یکی از بهترین‌ گزینه‌ها در میان محصولاتی دانست که ۲ ترابایت ظرفیت دارند.

بهترین هارد اکسترنال 4 ترابایتی

هارد اکسترنال اپیسر AC633 به رنگ مشکی و آبی از نمای کنار

هارد اکسترنال اپیسر AC633 ظرفیت 4 ترابایت

برای ظرفیت ۴ ترابایت هارد اکسترنال اپیسر AC633 را به شما پیشنهاد می‌کنیم که دارای رابط اتصال بیرونی USB 3.2، سرعت چرخش دیسک ۵۴۰۰ دور در دقیقه و حداکثر پهنای باند انتقال اطلاعات ۵ گیگابیت بر ثانیه است.

یکی از ویژگی‌های بسیار خوب و کاربردی هارد اپیسر این است که گواهی IP55 دارد، بدین معنا که در برابر گرد و غبار و پاشش مستقیم آب از آن مقاومت نشان می‌دهد. حتی اگر از ارتفاع ۱٫۲ متری هم به زمین بیفتد، آسیب جدی نمی‌بیند.

بهترین هارد اکسترنال 5 ترابایتی

هارد اکسترنال HD710 Pro با رنگی مشکی نارنجی از روبه‌رو

هارد اکسترنال ای دیتا مدل HD710 Pro ظرفیت 5 ترابایت

به عنوان بهترین هارد اکسترنال یک ترابایتی نیز HD710 Pro معرفی شد. به همین دلیل پیش‌تر تمام مشخصات مهم آن مورد بررسی قرار گرفت. اگر قصد دارید هاردی ۵ ترابایتی بخرید که عمر بالایی داشته و بتوان برای مدت‌ زمان نسبتا زیادی از آن استفاده کرد، هارد اکسترنال ای دیتا مدل HD710 Pro با ظرفیت ۵ ترابایت را پیشنهاد می‌کنیم.

بهترین هارد اکسترنال SSD

به عنوان آخرین بخش مقاله سراغ هارد اکسترنال SSD یا به‌لفظ درست‌تر اس‌اس‌دی اکسترنال رفتیم تا افرادی که مایل هستند سرعت بالاتری را تجربه کنند، از میان موارد یادشده یکی را انتخاب و خریداری کنند.

البته باید به این نکته اشاره کرد که برای SSD اکسترنال می‌توان نوع اینترنال را خرید و با باکس هارد یا داک هارد به‌عنوان اکسترنال استفاده کرد؛ در اکثر موارد این روش مقرون‌به‌صرفه‌تر خواهد بود.؛ البته اگر از اطلاعات فنی نسبتاً خوبی در مودر حافظه‌ها بهره‌مند باشید. همچنین می‌توانید از راهنمای خرید هارد (حافظه) SSD برای یافتن بهترین گزینه برای خود کمک بگیرید.

بهترین SSD اکسترنال ۵۰۰ گیگابایتی

هارد اکسترنال SSD T7 Touch به رنگ مشکی

سامسونگ T7 Touch USB 3.2 Gen 2

اگر به دنبال SSD با ظرفیت ۵۰۰ گیگابایت هستید، T7 Touch USB 3.2 Gen 2 سامسونگ را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این محصول دارای اتصال USB 3.2 Gen 2، سرعت خواندن ۱۰۵۰ مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن ۱۰۰۰ مگابایت بر ثانیه است. همچنین از رمزنگاری AES 256-bit پشتیبانی می‌کند.

از دیگر قابلیت‌های سامسونگ T7 Touch USB 3.2 Gen 2 می‌توان به حسگر اثر انگشت و توانایی پشتیبانی از سیستم‌عامل‌های ویندوز ۷ و بالاتر، مک OS X نسخه ۱۰.۱۰ و بالاتر، اندروید ۵.۰ و بالاتر

و کنسول‌های بازی اشاره کرد.

بهترین SSD اکسترنال یک ترابایتی

هارد اکسترنال SSD Lexar SL660 به رنگ مشکی از نمای جلویی

لکسار SL660 BLAZE Gaming USB 3.2

این حافظه اکسترنال SSD که دارای سرعت خواندن ۲۰۰۰ مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن ۱۹۰۰ مگابایت بر ثانیه است، می‌تواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که به دنبال حاظفه‌ی همراهی با ظرفیت یک ترابایت هستند. لکسار SL660 BLAZE Gaming USB 3.2 از رمزنگاری AES 256-bit نیز پشتیبانی می‌کند.

بدنه حافظه‌ی اکسترنال لکسار از جنس آلومینیوم است و تنها ۸۰ گرم وزن دارد. همچنین می‌توانید آن را در رنگ خاکستری خریداری کنید.

بهترین SSD اکسترنال دو ترابایت

هارد اکسترنال  SSD Samsugn T7 Shield نمای جلویی

سامسونگ T7 Shield USB 3.2 Gen 2 ظرفیت 2 ترابایت

حافظه اکسترنال SSD دیگری که با رابط پرسرعت USB 3.2 Gen 2 به فروش می‌رسد و سرعت خواندن ۱۰۵۰ مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن ۱۰۰۰ مگابایت بر ثانیه را ارائه می‌دهد، سامسونگ T7 Shield USB 3.2 Gen 2 است.

SSD سامسونگ از رمزنگاری AES 256-bit و نرم‌افزار Samsumg Portable SSD Software پشتیبانی می‌کند. همچنین دارای استاندارد IP65 مقاومت در برابر نفوذ آب است. می‌توانید این هارد تقریبا ۱۰۰ گرمی را در رنگ‌های مشکی، آبی یا طوسی خریداری کنید.

این نکته را مدنظر قرار دهید که مشخصات و قیمت هارد اکسترنال را می‌توانید در بخش محصولات زومیت ببینید و محصولات و برندهای مختلف را با‌هم مقایسه کنید و هارد اکسترنال مدنظرتان را از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر بخرید.

همچنین می‌توانید با مطالعه‌ی مقاله «مشکل نشناختن هارد اکسترنال در ویندوز» اطلاعات خود در این زمینه را نیز بالا ببرید.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات